27 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Nidapark Başakşehir'de dairelerin alanları minimum 58,78 metrekare olarak tasarlandı. Satışları devam eden proje 348 konut ve 48 ticari üniteden oluşuyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?



"Tahincioğlu  Nidapark Başakşehir  teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. 5 blok halinde inşa edilen proje 24 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Nidapark Başakşehir Residence fiyatları hakkında bilgi almak için satış ofisi ile 444 4 846 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 


Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Başakşehir Nidapark'ta yüzme havuzları, otopark, spor alanları, hamam, sauna, çocuk oyun alanlar, fitness, çok amaçlı salon gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Nidapark Başakşehir'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 348 adet daire ve 48 adet ticari ünite bulunuyor. 


Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Konutların 58,78 - 209,48 metrekare büyüklükte dizayn edildiği Başakşehir Nidapark'ta anahtar teslimlerinin 2017 yılı Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Nidapark Başakşehir ulaşım adresi: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Nidapark Başakşehir satış ofisi iletişim

Telefon: 444 4 846

Web: www.nidaparkbasaksehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön