01 / 06 / 2024

Nidapark Yenisahra iletişim

Nidapark Yenisahra iletişim

Nidapark Yenisahra resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Tahincioğlu Nidapark Yenisahra Evleri projesinde 6 adet konut bloğunun yanı sıra ofis, mağaza ve sosyal tesis alanları inşa edilecek...

Nidapark Küçükyalı iletişim!

Nidapark Küçükyalı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 68 bin 785 metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Şişli Nidapark Bomonti iletişim!

Şişli Nidapark Bomonti iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek projede 536 rezidans daire, 102 ofis, 168 odalı otel ve 12 ticari birim bulunuyor.

Başakşehir Nidapark satış ofisi iletişim!

Başakşehir Nidapark satış ofisi iletişim numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Dairelerin minimum 58,78 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim!

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Nidapark Başakşehir Rezidans projesinde daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor. Projede 348 daire ve 48 dükkan yer alıyor...

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu iletişim!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 5 blok halinde yükselen projede banka kredisiyle 120 ay vadeli kredi imkanı sağlanıyor.

Başakşehir Nidapark iletişim bilgileri!

Başakşehir Nidapark iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Daire fiyatları 552 bin TL'den başlangıç gösteren proje 5 blok halinde inşa ediliyor.

Nidapark Başakşehir satış ofisi iletişim!

Nidapark Başakşehir satış ofisi iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisiyle vade imkanı sağlanan proje 5 blok halinde inşa ediliyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Başakşehir projesi hakkında detaylı bilgi için Tahincioğlu Nidapark Başakşehir iletişim numarası 444 4 846'yı arayabilirsiniz.

Nidapark Başakşehir iletişim!

Nidapark Başakşehir iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 511 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.

Başakşehir Nidapark iletişim!

Başakşehir Nidapark iletişim için 444 4 846 telefon numarasını arayabilirsiniz. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek proje 103 bin 277 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

Mist Yenisahra iletişim!

Mist Yenisahra iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0216 317 80 11 olarak belirlendi. Proje konut, home ofis ve ticari alanlar gibi bölümlerden oluşuyor.

Mist İnşaat Yenisahra projesi iletişim bilgileri!

Mist İnşaat Yenisahra projesi iletişim bilgileri olarak satış ofisi telefon numarası 0216 317 80 11 olarak belirlendi. Fikirtepe'de de kentsel dönüşüm projesi devam eden Mist İnşaat'ın ikinci projesi Yenisahra'da yükseliyor.

Nidapark Yenisahra iletişim Haberi

Nidapark Yenisahra iletişim


İstanbul Ataşehir kentsel dönüşüm kapsamında Yenisahra bölgesinde yükselecek olan Nidapark Yenisahra Evleri projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Nidapark Yenisahra projesinde hak sahipleriyla anlaşmalar sürüyor.


Nidapark Yenisahra Evleri projesi 193 parsele ayrılmış, 4,9 hektarlık alan üzerinde hayata geçiriliyor. 6 adet konut bloğunun yer alacağı Nidapark Yenisahra Evleri projesinde ofisler, sosyal tesisler ve mağazalar da bulunuyor. 


Nidapark Yenisahra Evleri projesinin yükseleceği arazide malik sayısı 300. Nidapark Yenisahra satış ofisi ile 0216 291 22 45 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz.



Nidapark Yenisahra nerede?

Nidapark Yenisahra adres: Tahincioğlu İrtibat Ofisi, İnönü Cad. No: 16 Yenisahra, Ataşehir, İstanbul



Nidapark Yenisahra resimleri!






Nidapark Yenisahra resimleri!







Nidapark Yenisahra resimleri!






Nidapark Yenisahra iletişim

Tel: 0216 291 22 45

Web:...