23 / 07 / 2024

nidapark yenisahra telefon numarası

nidapark yenisahra telefon numarası

Nidapark Yenisahra resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Tahincioğlu Nidapark Yenisahra Evleri projesinde 6 adet konut bloğunun yanı sıra ofis, mağaza ve sosyal tesis alanları inşa edilecek...

Nidapark Küçükyalı Evleri telefon!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe-Küçükyalı bölgesinde yükselen Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde oturum 2020 yılında başlayacak...

İstinye Nidapark telefon numarası!

Nidapark İstinye projesi toplamda 136 adet daireden meydana geliyor. İstinye Nidapark telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Nidapark Bomonti Tahincioğlu satış ofisi!

Nidapark Bomonti Tahincioğlu satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Memorial Şişli Hastanesi'ne yakın konumda olan proje 3 blok halinde inşa edilecek.

Başakşehir Nidapark Residence satış ofisi!

Başakşehir Nidapark Residence satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu satış ofisi!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu satış ofisi ile 444 4 846 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Toplam 348 konut ve 48 ticari üniteden oluşan projenin 2017 yılının son çeyreğinde son teslim edilmesi öngörülüyor.

Başakşehir Nidapark iletişim bilgileri!

Başakşehir Nidapark iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Daire fiyatları 552 bin TL'den başlangıç gösteren proje 5 blok halinde inşa ediliyor.

Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan proje 5 blok şeklinde yükselecek. Proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi.

Başakşehir Nidapark satış ofisi!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilecek. Proje 5 blok şeklinde yükselecek. Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Nidapark Denizatı satış ofisi!

Zeytinburnu Nidapark Denizatı satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilecek proje ofis, ticaret alanları ve konutlardan oluşuyor.

Nidapark Başakşehir satış ofisi!

Nidapark Başakşehir satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Ön satışların yakın zamanda başlaması öngörülen proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın mesafede inşa edilecek.

Başakşehir Nidapark iletişim!

Başakşehir Nidapark iletişim için 444 4 846 telefon numarasını arayabilirsiniz. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek proje 103 bin 277 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

Mist Yenisahra iletişim!

Mist Yenisahra iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0216 317 80 11 olarak belirlendi. Proje konut, home ofis ve ticari alanlar gibi bölümlerden oluşuyor.

Mist İnşaat Yenisahra projesi satış ofisi!

Mist İnşaat Yenisahra projesi satış ofisi adres bilgisini 0216 317 80 11 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Mist İnşaat tarafından Yenibosna'da yeni yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinde konut, home ofis ve ticari alanlar olacak.

nidapark yenisahra telefon numarası Haberi

nidapark yenisahra telefon numarası


İstanbul Ataşehir kentsel dönüşüm kapsamında Yenisahra bölgesinde yükselecek olan Nidapark Yenisahra Evleri projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Nidapark Yenisahra projesinde hak sahipleriyla anlaşmalar sürüyor.


Nidapark Yenisahra Evleri projesi 193 parsele ayrılmış, 4,9 hektarlık alan üzerinde hayata geçiriliyor. 6 adet konut bloğunun yer alacağı Nidapark Yenisahra Evleri projesinde ofisler, sosyal tesisler ve mağazalar da bulunuyor. 


Nidapark Yenisahra Evleri projesinin yükseleceği arazide malik sayısı 300. Nidapark Yenisahra satış ofisi ile 0216 291 22 45 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz.



Nidapark Yenisahra nerede?

Nidapark Yenisahra adres: Tahincioğlu İrtibat Ofisi, İnönü Cad. No: 16 Yenisahra, Ataşehir, İstanbul



Nidapark Yenisahra resimleri!






Nidapark Yenisahra resimleri!







Nidapark Yenisahra resimleri!






Nidapark Yenisahra iletişim

Tel: 0216 291 22 45

Web:...