29 / 04 / 2024

nidapark zeytinburnu resimleri

nidapark zeytinburnu resimleri

Zeytinburnu'nda Denizatı Kent Sitesi'ni dönüştürecek olan Tahincioğlu Gayrimenkul, projeyi Nidapark Denizatı adıyla satışa sunacak. Karma konseptte tasarlanan Nidapark Denizatı projesi için yıkım gelecek yıl başlayacak...

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir resimleri!

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek proje 3 etap halinde yükselecek.

Zeytinburnu Nidapark Denizatı satış ofisi!

Zeytinburnu Nidapark Denizatı satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilecek proje ofis, ticaret alanları ve konutlardan oluşuyor.

Nidapark Denizatı Zeytinburnu projesinin ilk görseli!

Zeytinburnu'nda Denizatı Kent Sitesi'ni dönüştürecek olan Tahincioğlu Gayrimenkul, projeyi Nidapark Denizatı adıyla satışa sunacak. Karma konseptte tasarlanan Nidapark Denizatı projesi için yıkım gelecek yıl başlayacak...

Nidapark Seyrantepe resimleri!

Nidapark Seyrantepe'de banka kredisi ile ödeme yapılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire alternatifleri bulunuyor. Projede daire fiyatları 621 bin TL'den başlıyor. Nidapark Seyrantepe resimleri..

Tahincioğlu Gayrimenkul Çengelköy ve Zeytinburnu projelerine hazırlanıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, inşaatına başladığı 368 konutluk Nidapark Seyrantepe'yi satışa çıkardı. Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Seyrantepe projesinden sonra Çengelköy ve Zeytinburnu projeleri olduğunu söyledi...

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe'yi satışa çıkardı! Sırada ne var?

Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Seyrantepe'yi satışa çıkardı. Sırada Çengelköy ve Zeytinburnu projeleri var. İstanbul dışında da proje araştırmalarını sürdüren şirket, kentsel dönüşümde çok aktif olmayı hedefliyor.

Zeytinburnu Nidapark Denizatı projesi

Zeytinburnu Nidapark Denizatı projesi İstanbul Avrupa yakası Zeytinburnu bölgesinde Veliefendi Hipodrumu'nun yanında yer alan Denizatı Kent Sitesi'nin yerine inşa edilecek. Proje, Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Nidapark Denizatı projesi!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Nidapark Denizatı projesi inşaat çalışmalarına 1 yıl sonra başlanması öngörülüyor. Proje, Zeytinburnu'nundaki Denizatı Kent Sitesi'nin dönüşümüyle inşa edilecek...

Nidapark Denizatı Zeytinburnu projesi 2015'te başlayacak!

Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde yer alan Denizatı Kent Sitesi, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından dönüştürülecek. Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Denizatı Kent Sitesi yerine inşa edeceği projenin adı "Nidapark Denizatı" olacak.

Nidapark Yenisahra resimleri!

Nidapark Yenisahra resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Tahincioğlu Nidapark Yenisahra Evleri projesinde 6 adet konut bloğunun yanı sıra ofis, mağaza ve sosyal tesis alanları inşa edilecek...

Maltepe Nish Adalar resimleri!

Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Maltepe Nish Adalar resimleri ile ilgili örnek görüntüler projeyi yakından incelemek isteyenler için haberimizde sunuluyor

Altın Oran resimleri!

Sinpaş GYO’nun Ankara'da hayata geçirdiği Altın Oran projesinin fiyatları 223 bin liradan başlıyor. Altın Oran resimleri için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Sofa Bahçeşehir resimleri , görselleri , fotoğrafları!

2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Sofa Bahçeşehir resimleri , görselleri , fotoğrafları haberimizin içerisinde yer alıyor.

nidapark zeytinburnu resimleri Haberi

nidapark zeytinburnu resimleri


Tahincioğlu Gayrimenkul, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde yer alan Denizatı Kent Sitesi'ni dönüştürecek. Nidapark Denizatı adıyla satışa sunulacak olan projede konut, ofis ve ticaret alanları yer alacak.


Veliefendi Hipodromu'nun yanında kalan Nidapark Denizatı Zeytinburnu projesi deniz manzarasına hakim konumu, sahile yakınlığı ve E-5'e kolay ulaşımıyla değerli bir lokasyona sahip. Nidapark Denizatı projesi için yıkımlar gelecek yılın ortasında başlayacak.



Hak sahipleriyle anlaşmaların büyük ölçüde tamamlandığı Nidapark Denizatı projesinde bu yıl sonuna doğru çalışmaların hızlanması bekleniyor. Proje için hazırlanan çalışmada blokların 18 - 19 katlı olarak tasarlandığı görülüyor.


240 bağımsız bölümden oluşan Denizatı Kent Sitesi,  9 Ocak 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla ihaleye çıkarılmıştı. İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ihalede site 96 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılmıştı.



Tel: 444 4 846

Web: