06 / 05 / 2024

niğbaş beton iş ilanları

niğbaş beton iş ilanları

Işıklar Holding'in bünyesindeki Niğbaş bünyesinde görevlendirilmek üzere şantiye şefi arıyor...

TOKİ Niğde projesi için tarih açıklandı! Tam 211 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde projesi için tarih açıklandı. Niğde TOKİ projesiyle tam 211 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Niğde Çamardı Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Niğde Çamardı Konutları başvuru işlemleri 8 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Projede 5 adet daire satışta.

TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları için gerekli belgeler!

Bolu Yeniçağa TOKİ Evleri için minimum 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Kurayla satışa sunulan projede 7 bin 430 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları için gerekli belgeler...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuru işlemleri!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuru işlemleri için son gün 30 Eylül 2015. Dairelerin 4+1 olarak dizayn edildiği projede yüzde 15 peşinatta kalan bedel 108 ay vadelendiriliyor.

Kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, uygulamasına kentsel dönüşüm deniyor. İşte, kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Konut kredisi başvurusu için gereken evraklar!

Banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü konut kredisi oluyor. Peki, konut kredisi başvurusu için gereken evraklar nelerdir?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Konutları başvuruları için son gün!

Toplam 255 adet konutun satışa çıkarıldığı projede daireler 104 bin 500 TL'den başlıyor. TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Konutları başvuruları için son gün bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları için son gün!

Toplam 204 tane daireden meydana gelen projede başvuru bedeli 2+1 konutlar için 4 bin TL olarak belirlendi. TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları için son gün; bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ankara Haymana başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Haymana başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından kabul ediliyor. Projede 84,40 metrekare büyüklükte 2+1 daireler satışa sunuluyor.

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları için bugün son gün. Toplamda 358 adet konutun kura yöntemiyle satıldığı projede 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları için yarın son gün. Daire fiyatları 70 bin 278 TL'den başlangıç gösteren projede 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen 358 konut kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları için yarın son gün. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin yürüteceği projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru işlemleri!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru işlemleri için bugün son gün. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede 180 aya varan taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

niğbaş beton iş ilanları Haberi

niğbaş beton iş ilanları


Işıklar Holding'in bünyesindeki Niğbaş Beton firması için üst yapı yönetiminde 5 yıl deneyim sahibi, iş programı ve hakediş hazırlama tekniklerini iyi bilen, iletişim yönü güçlü, tercihen İngilizce bilen şantiye şefi alınacak.


Başvurular için  CV'ler Ref-301 referans numarasıyla [email protected] mail adresine gönderiliyor.


Faks: 0312 231 51...