29 / 04 / 2024

TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları için gerekli belgeler!

Bolu Yeniçağa TOKİ Evleri için minimum 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Kurayla satışa sunulan projede 7 bin 430 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları için gerekli belgeler...



Bolu Yeniçağa  TOKİ  Projesi'nde yer alan 88 tane daire kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Projede kura satışları için 1.000 TL başvuru ücreti alınıyor. 


Başvuru işlemleri T.C. Ziraat  Bankası A.Ş.'nin tüm şubeleri aracılığıyla yapılabilen TOKİ Bolu Yeniçağa Konutları 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede aylık taksitler 206,38 TL'den başlıyor. 


TOKİ Bolu Yeniçağa ev fiyatları 61 bin 915 TL ile 130 bin 881 TL arasında değişiyor. Projede 75,87 metrekare ve 124,44 metrekare büyüklükte daire seçenekleri bulunuyor. 


TOKİ Bolu Yeniçağa'da yüzde 12 peşinatta 180 ay, yüzde 15 peşinatta 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede 7 bin 430 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.


TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları için gerekli belgeler!

Başvuru sahipleri;

1- B1 tipi (2+1) konut başvurularında 1. ve 2. Madde dahil belirtilen kategorilere göre belgeler,

2- Y tipi (3+1) konut başvurularında 1. Madde dahil belirtilen kategorilere göre belgeler,

3- Nüfus Cüzdanı fotokopisini,

4- Hane halkı gelirinin net 3.200-?’den az olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,

5- Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)

6- Başvuru sahibi veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belgeleri,

7- Başvuru sahibi emekli ise, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan maaş dökümü veyaemekli maaşının yatırıldığı banka hesap ekstresi.

8- Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre T.C. Emekli Sandığından

alacakları “Belgeyi”

9- Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya

tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair), 

10- Emekli vatandaşlarımız, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüz çıkmadı ise emekli

olduğunu gösteren belge veya yazıyı, İbraz edeceklerdir.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön