21 / 05 / 2024

niğbaş yönetim kurulu

niğbaş yönetim kurulu

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yönetim kurulu danışmanlığına yeni bir isim atandı.

Niğbaş Niğde Beton Sanayi yönetim kurulunda değişiklik!

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de yönetim kurulu üyeliğinde istifaların ardından boşalan üyeliklere yeni atamalar yapıldı.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar oldu!

İzmir merkezli Yaşar Holding’in hakim ortakları genel kurullarını gerçekleştirdi. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oy birliğiyle Selim Yaşar, başkan vekilliklerine Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı seçildi.

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Faik Açıkalın oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Faiz Açıkalın oldu.

Sinan Şener ve Engin Eyüpoğlu Ata GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi Sinan Mert ŞENER ile Engin Eyüp EYUBOĞLU oldu.

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Korba oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 23 Mart 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında; Yönetim Kurulu Başkanlığına Levent Korba'nın seçildiğini KAP'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Nuh Çimento, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerini belirledi!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş., Mustafa YALÇIN ile Hasan SEZER'in Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte üyelerin özgeçmişleri...

TSKB'nin bağımsız yönetim kurulu üye adayları belli oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Keskinalemdar ve Ümit Seğmen Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adayları olarak genel kurula sunacak.

İşte Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adayları!

Alarko GYO A.Ş., Mehmet SAĞIROĞLU ve Mehmet DÖNMEZ'in Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten konuya ilişkin yapılan açıklama...

Atakule GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini belirliyor!

Atakule GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini belirleyecek. Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının belirlenmesi hakkında, Kamu Aydınlatma Platformu ' nda açıklama yaptı.

EPİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Savaş oldu!

EPDK, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu başkan ve üyelerini belirledi. EPİAŞ'a bağımsız üye olarak atanan Hasan Hüseyin Savaş'ın yönetim kurulu başkanı olarak görev yapacağı bildirildi.

Nazım Yavuz yeniden ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

ÇATIDER, 7. Olağan Genel Kurulu'nda 2015-2016 döneminde görev yapacak Yönetim Kurulu seçildi. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, oy birliğiyle yeniden Multiplan Yönetim Kurulu Üyesi M. Nazım Yavuz seçildi.

Emre Aykar CICA Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkan Vekili Emre Aykar, dünya inşaat sanayinin en yüksek temsil organı olan Uluslararası Müteahhitler Birlikleri Konfederasyonu (CICA) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Aykar’ın başkanlığı 2 yıl sürecek.

TaşYapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı aspirden ve atık yağlardan biyodizel üretecek!

TaşYapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı Sanayicilerin gayrimenkul sektörlerine olan ilgisi giderek arttığı bir dönemde Türkiye'nin önde gelen inşaatçılarından biri sanayici oldu. TaşYapı Yönetim Kurulu Başkam Emrullah Turanlı, 75 milyon Euro yatır

Amplio Emlak Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu: Yabancılar olmadan dönüşüm olmaz!

Amplio Emlak Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, yabancı yatırımcıların da hem mimari hem de kente yatırım anlamında kentsel dönüşüme dahil olması gerektiğini belirtti.

niğbaş yönetim kurulu Haberi

niğbaş yönetim kurulu

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulu toplantısında, Yönetim Kurulunun çalışmalarında bilgi ve tecrübeleriyle yardımcı olmak amacıyla  Yüksek Mimar Mühendis Mithat Akıncı'nın Yönetim Kurulu Danışmanı olarak atanmasına karar...