05 / 05 / 2024

niğde alt geçit projeleri

niğde alt geçit projeleri

Niğde'de 2017 yılında inşasına başlanacak olan üst ve alt geçit yerlerine ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı..

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

TOKİ Niğde Efendibey alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura sonucu 2020 listesi!

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura sonucu 2020 listesi haberimizde yer alıyor. TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura sonucu 2020 listesi ve proje detayları...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik kısmı tamamlandı!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik bölümü tamamlandı. Otoyolda bugüne kadar 4 viyadük, 21 köprü, 22 üst geçit, 110 alt geçit, 593 menfez hayata geçirildi.

Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nin Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesindeki 1 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

Niğde'den geçecek YHT projesi mecliste!

Niğde ilinden geçecek olan yüksek hızlı trenin güzergahı ve yüksek hızlı tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Niğde Efendibey alt gelir başvuru tarihleri 2019!

Niğde Efendibey alt gelir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 36 adet konut bulunuyor.

niğde alt geçit projeleri Haberi

niğde alt geçit projeleri



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de 2017 yılında inşasına başlanacak olan üst ve alt geçit yerlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.


Gürer önergesinde "Niğde ilinde yıllardır Niğde-Bor üniversite ve organize bölge arasında ve diğer ihtiyaç duyulan yerlerde planlanan kara ve demir yolları alt-üst geçit projelerinden söz edilir." şeklinde açıklamada bulunarak "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 2017 yılında Niğde ilinde projesi tamamlanmış ihalesi yapılarak inşasına başlanacak üst veya alt geçit yerleri nerelerdir?" diye...