15 / 05 / 2024

Niğde Atıksu Arıtma Tesisi ne zaman tamamlanacak

Niğde Atıksu Arıtma Tesisi ne zaman tamamlanacak

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Atıksu Arıtma Tesisi yapımı kapsamında başlatılan proje çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Eğil'de hayata geçirdiği Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

Niğde Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Atıksu Arıtma Tesisi yapımı kapsamında başlatılan proje çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi

Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi 2018'de tamamlanacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Çanakkale Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Çanakkale'nin Çan İlçesinde, 15 Milyonluk değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi törenle hizmete girdi.

Çanakkale Çan Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde 15 milyon değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yatırımları faaliyete geçiyor.

Manisa Karaoğlanlı Atıksu Arıtma Tesisi yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, atıl durumda bulunan Şehzadeler ilçesindeki Karaoğlanlı Atıksu Arıtma Tesisi’ni yapmış olduğu çalışmaların ardından aktif hale getirdi.

Hatay Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Dörtyol Belediye eski başkanı Fadıl Keskin döneminde yapımına başlanan Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi’ni düzenlenen açılış töreniyle hizmete sundu. Müdürlük tesisin maliyetinin 7 milyon 137 bin 509 TL olduğu belirtildi.

Manisa Durasıllı Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli’de bulunan ve çalıştırılmayan Durasıllı Atıksu Arıtma Tesisi’ni vatandaşların hizmetine kazandırdı.

Aydın Efeler'de atıksu arıtma tesisi restore ediliyor!

Aydın'da sürdürülen alt yapı çalışmalarının önemli bir bölümü'de Efeler ilçesinde gerçekleşiyor. ASKİ mevcut atıksu arıtma tesis ve terfi merkezlerini restore ediyor.

Salihli Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nce (MASKİ) 25 milyon liraya yaptırılan Salihli Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı.

Diyarbakır Eğil’e atıksu arıtma tesisi kuruluyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Eğil’e 4 milyon 654 bin liraya Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi kuruyor. 15 bin kişilik nüfusa göre projelendirilen tesisin, bu yılın sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatı başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, AB fonları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Akşehir Su ve Atıksu Projesi” kapsamında Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başladı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi 2017'de bitecek!

AB ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanılan Soma Atıksu Arıtma Tesisi için inşaat çalışmaları sürüyor. Zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı tesisin 2017'de bitirilmesi planlanıyor.

Niğde Atıksu Arıtma Tesisi ne zaman tamamlanacak Haberi

Niğde Atıksu Arıtma Tesisi ne zaman tamamlanacak


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Atıksu Arıtma Tesisi yapımı kapsamında başlatılan proje çalışmalarında sona yaklaşıldığını açıkladı. Başkan Akdoğan, proje çalışmaları tamamlandığında kısa süre içinde Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili ihale sürecine başlanacağını müjdeledi.


Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada, Niğde Belediyesi’nin Devlet Su İşleri (DSİ) ile birlikte sürdürdüğü Atıksu Arıtma Tesisi Projesiyle ilgili müjdeli haberler verdi.  Başkan Akdoğan, Atıksu Arıtma Tesisi Proje ihalesinin DSİ tarafından yapıldığını ve ihaleyi alan firmanın proje çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdiğini kaydetti.


Niğde Belediyesi’nin, Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) Raporunu hazırlaması konusunda yetkilendirdiği firmanın bu konuyla ilgili çalışmaları sürdürdüğünü açıklayan Başkan Akdoğan, “Bu çalışmalar en kısa süre içinde tamamlanacak ve Niğde Atıksu Arıtma Tesisiyle ilgili ihale çalışmalarına hemen başlanacak. Ardından da kentimize daha kapsamlı bir arıtma tesisi kazandırmış...