12 / 05 / 2024

Niğde Belediyesi imar

Niğde Belediyesi imar

Niğde Belediye Meclisi, Eylül Dönemi Toplantısını, Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında yapılan toplantıda gündemle ilgili maddeler karara bağlandı.

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde'deki Kadıoğlu Konağı 1.1 milyon TL'ye restore ediliyor!

Niğde Belediyesi, Osmanlı döneminde yapılan tarihi Kadıoğlu Konağı'nı restore ediyor. Konağın restorasyon maliyeti 1 milyon 100 bin TL olacak.

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi tarafından Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen dev kompleks gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Niğde'de imar barışına 16 bin başvuru!

Niğde Çevre ve Şehircilik Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde’de imar barışından yararlanmak üzere 16 bin 589 kişinin başvurduğunu dile getirdi. 

Niğde'de imar barışına 9 bin 243 kişi başvurdu!

Niğde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde’de imar barışına bu zamana kadar 9 bin 243 kişinin başvuru yaptığını söyledi.

Niğde Hal Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor!

Kartepe Belediyesi kentte yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor.

Niğde'nin çılgın projesine ilk kazma vuruluyor!

Niğde Belediyesi’nin çılgın projesi olan “Şehir İçi Tünel Geçiş Projesi”nde önümüzdeki ay ilk kazma vuruluyor.

Niğde Efendibey TOKİ'de teslimler başlıyor!

Niğde Belediyesi’nin TOKİ ile birlikte hayata geçirdiği Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri kura ile belirlenen 246 konutun teslim süreci başladı.

Niğde Belediyesi imar Haberi

Niğde Belediyesi imar

Niğde Belediye Meclisi, Eylül Dönemi Toplantısını, Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında yapılan toplantıda gündemle ilgili maddeler karara bağlandı. Yoklama ve bir önceki döneme ait toplantının tasvibinin ardından, Şehir İmar Planı'yla ilgili İmar Komisyonundan gelen rapor karara bağlandı. Şehir İmar Planı'ndaki tadilat, talep ve tekliflerin görüşüldüğü Belediye Meclisi Toplantısı'nda Niğde Belediyesi'ne ait İlhanlı ve İnönü Mahallelerindeki düğün salonlarının 5 yıl süreyle kiraya verilmesi talebi onaylandı. Nar Mahallesinde bulunan hazine arazisinin Niğde Belediyesi'ne alınması konusunda da Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a ve Belediye Encümeni'ne yetki verildi. 


Niğde...