07 / 05 / 2024

niğde belediyesinin yaptığı işler

niğde belediyesinin yaptığı işler

Selçuk Mahallesi’nin muhtelif yerlerinde bulunan ve madde bağımlıları tarafından mesken tutulan evler, Niğde Belediyesi ekipleri tarafından tek tek tespit edilerek yıkılıyor. Evlerin yıkımı için mahalle sakinleri şikayette bulunmuştu...

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Ankara-Niğde Otoyolu'nda son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nda incelemeler yaptı. Peki Ankara-Niğde Otoyolu'nda son durum ne?

Niğde'de imar barışına 9 bin 243 kişi başvurdu!

Niğde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde’de imar barışına bu zamana kadar 9 bin 243 kişinin başvuru yaptığını söyledi.

Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesi'nde 203 iş yeri yaptırılacak!

Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesi'nde 203 iş yeri yapımı için 19 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

Niğde'deki 7 asırlık türbe restore edildi!

Niğde'de, Anadolu Selçuklu Hükümdarı 4. Rukneddin Kılıçarslan'ın kızı Hüdavent Hatun tarafından yaptırılan 7 asırlık türbe, restore edilerek turizme kazandırıldı.

Ankara Niğde Otoyolu'nu ERG İnşaat-Seza İnşaat yapacak!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada Ankara Niğde Otoyolu ihalesini ERG İnşaat-Seza İnşaat ortak girişiminin kazandığını belirtti.

Ankara-Niğde Otoyolu ihalesi yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Kars Valiliğinde düzenlediği basın toplantısına katıldı. Bakan Arslan "Ankara-Niğde arası 275 kilometre otoyol ve buna bağlı 55 kilometrelik bağlantı yollarının ihalesini yap-işlet-devret modeli ile yaptık" dedi.

Niğde Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Atıksu Arıtma Tesisi yapımı kapsamında başlatılan proje çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi

Niğde'ye yeni arıtma tesisi müjdesi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada kente önümüzdeki 5 yıl içinde yeni bir arıtma tesisinin kazandırılacağını söyledi.

Niğde Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı yatırımlarla gençlerin sporla daha fazla ilgilenmesi için önemli adımlar atıyor.

Niğde Yeni Hal Kompleksi'nde çalışmalar tam gaz!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Hıdırlık Mevkii’nde hayata geçirilecek olan Yeni Hal Kompleksi’nde çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Niğde Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Niğde Belediyesinin Kent meydanı projesi kapsamında eski Devlet hastanesi binası yıkılarak yerine kamu kampüsü yapılacak.

Ankara-Niğde Otoyolu projesinin ihalesi 14 Nisan'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Ankara-Niğde Otoyolu projesini Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ile yaptıracak. Geçici teminat bedeli 75 milyon TL olarak belirlenen işin ihalesi 14 Nisan'da gerçekleştirilecek.

niğde belediyesinin yaptığı işler Haberi

niğde belediyesinin yaptığı işler


Niğde’de uçucu madde bağımlılarının barındığı harabe evler tek tek tespit edilerek yıkılıyor.


Selçuk Mahallesi’nin muhtelif yerlerinde bulunan ve madde bağımlıları tarafından mesken tutulan evler, Niğde Belediyesi ekipleri tarafından yıkılmaya başlandı.


Niğde’nin 34 bin nüfuslu en büyük mahallesi olan Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal, madde bağımlısı gençlerin mesken tuttuğu bütün harabe evlerin yıkılacağını söyledi.


Selçuk Mahallesi’nin en prestijli mahalle olduğunu belirten Ünal, mahalle sakinlerinin güvenliğini ve huzurunu sağlamak için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek şunları dedi: “Selçuk Mahallesi bin evler parkının karşısında kullanılmayan gece kondu da tinerciler barınıyordu. Bu tinercilerin akşam ve sabahları halkın önüne geçerek tehdit edip para istiyorlardı. En son hadisede de bir iki bayanın önüne geçmişler. Bunun üzerine mahalle sakinlerinin şikâyetleri üzerine belediyemize haber verdik. Bu gecekondunun ortadan kaldırılıp halkın rahatlığı...