14 / 05 / 2024

Niğde Borda halk toplantısı

Niğde Borda halk toplantısı

Yertaş Patlayıcı Maddeler Havai Fişek Gıda İnşaat İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Patlayıcı Madde Üretim ve Depolama Tesisi projesi için 26 Şubat'ta 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Yap-İşlet-Devret modeliyle ERG şirketi tarafından inşa edilen Ankara-Niğde Otoyolu’nu TBMM’ye taşıyarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi hazırlandı.

Niğde Ulukışla Hastanesi ne zaman açılacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Ulukışla ilçesini ziyarette aktarılan sorunları Bakanlara yazılı soru önergesi olarak yansıtacağını belirtti ve Hastane ile İçme suyu konusunda hükümetin hızlı hareket etmesini istedi.

Niğde Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Niğde Ulukışla'da yapımı 2014'te başlayan 550 gün süre içerisinde bitirileceği söylenen Ulukışla Devlet Hastanesi'nin tamamlanamaması Ulukışla halkını isyan ettirdi. Vatandaşlar inşaatın çok yavaş ilerlediğini söyledi.

Fethi Gürer, Niğde'nin tarihi yapıları için Meclis araştırması istedi!

Tarihi Yapılar İçin Meclis Araştırması Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer , TBMM Başkanlığına Niğde'nin tarihi yapıları için Meclis Araştırması yapılmasını istedi.

Niğde'deki projelerin inşaatlarında son durum!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’deki projelerin inşaatlarındaki son durumu ve yapılacak yeni projeleri anlattı. İşte 2016 yılı içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak projeler..

Niğde'ye yeni hal kompleksi!

Niğde Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde Niğde’ye yeni Hal Kompleksi yapılacak. Kayseri Yolu üzerinde 68 dönüm arazi üzerinde yapılacak olan yeni Halk Kompleksinin ihalesi Ocak ayı içinde gerçekleştirilecek.

Ankara-Niğde Otoyolu projesi halkın katılımı toplantısı 6 ilde yapılacak!

T.C Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından "Ankara-Niğde Otoyolu ile Bağlantı Yolları ve Malzeme Ocakları Projesi" için 6 ilde halkın katılımı toplantısı gerçekleştirilecek.

Ankara-Niğde Otoyolu için 23 Temmuz'da halk toplantısı!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, Aksaray, Konya, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde İlleri ve ilçeleri sınırları içerisinde yer alan Ankara-Niğde Otoyolu ile bağlantı yolları için 23 Temmuz'da halk toplantısı yapılacak...

Atabey İnşaat sahibi Mehmet Uzun: Niğde'ye vizyon kattık!

Niğde'nin önde gelen inşaat firmalarında Atabey Gayrimenkul ve İnşaat, kente yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekliyor. Mart ayında inşaatına başlanacak olan 'Atabey 104 un Niğde halkının ortalama gelirine uygun olarak yapılıp, satılması planlanıyor.

Niğde- Bor Yolu trafiğe açıldı!

Niğde-Bor Yolunun Üniversite kavşağı ile TOKİ kavşağı arasındaki 4 kilometrelik kesimi tamamlanarak trafiğe açıldı. Niğde Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, yeni açılan yolun Niğde halkına hayırlı olmasını diledi...

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı ihalesi 1 Ekim'de!

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı yaptırılmak üzere ihaleye çıkılıyor. 1 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan ihalede tahmini bedel 33 milyon 591 bin 600 TL...

Niğde Kent Meydanı 26 Eylül'de tamamlanacak!

Niğde'de ilklerin altına imza atmaya devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kent Meydanı çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirtti. Kent Meydanı projesi 26 Eylül'de tamamlanacak.

Niğde'de su baskını! Patates tarlaları sular içinde!

Niğde Merkeze bağlı Kayırlı, Orhanlı beldeleri ile Çiftlik ilçesine bağlı bazı belde ve köylerde akşam etkili olan şiddetli yağış nedeniyle patates tarlaları su altında kaldı

Niğde Borda halk toplantısı Haberi

Niğde Borda halk toplantısı

Yertaş Patlayıcı Maddeler Havai Fişek Gıda İnşaat İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; Niğde ili, Bor ilçesi, Kemerhisar Beldesi, Arıklı mevkiinde ''Patlayıcı Madde Üretim ve Depolama Tesisi Kapasite Artışı'' projesi planlanmaktadır.Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Kemerhisar Belediye Düğün Salonu

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi:26/02/2015

Proje Sahibi: Yertaş Patlayıcı Maddeler Havai Fişek Gıda İnşaat İth. İhr. San. ve Tic. Ltd....