24 / 07 / 2024

Niğde Bulanık göleti inşaatı

Niğde Bulanık göleti inşaatı

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çamardı ilçesine bağlı bir köydeki göletle ilgili çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Ankara-Niğde Otoyolu TBMM gündeminde!

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Yap-İşlet-Devret modeliyle ERG şirketi tarafından inşa edilen Ankara-Niğde Otoyolu’nu TBMM’ye taşıyarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi hazırlandı.

Niğde'de yeni öğretmen evi inşa edilecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde’de yeni öğretmen evi yapılacağını duyurdu.

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Niğde Pınarcık Köyü'nün tapulaştırma projesi mecliste!

Niğde'nin Merkez ilçesinde bulunan Pınarcık köyünün tapulaştırma projesi ile otoyol istimlak bedelinin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde Merkez Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Niğde'ye hükümet konağı!

Konut üretimlerinin yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Niğde'de 4.2 milyon TL'ye satılık sosyal tesis!

Niğde Belediye Başkanlığı, Niğde Sarıköprü'de yer alan sosyal tesisi 4 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Niğde'de sit alanına gölet yapılması TBMM gündeminde!

Niğde Kayırlı köyündeki peri bacalarının yer aldığı sit alanına gölet yapılmasına izin verilme sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÖİB Niğde'deki gayrimenkul satışını onayladı!

Niğde San Köprü mahallesinde yer alan 1.313 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Niğde İçmeli'deki arazi sorunu meclis gündeminde!

Niğde ili İçmeli köyünün arazi sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Niğde Bulanık göleti inşaatı Haberi

Niğde Bulanık göleti inşaatı



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çamardı ilçesine bağlı bir köydeki göletle ilgili çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Gürer, Eroğlu'na "Niğde Çamardı Bademdere Köyü Bulanık Göleti ile ilgili çalışmaların hangi tarihte tamamlanması düşünülmektedir?" diye...