09 / 05 / 2024

niğde Çamardı Üçkapılı

niğde Çamardı Üçkapılı

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı komşu iki köyün yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Niğde Çamardı’da 285 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut hamlesi için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ’ye ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çamardı Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Niğde'de 5 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla 78 arsa ve tarla satılıyor! Dikkat!

Niğde İl Özel İdaresi mülkiyetindeki Niğde ili, Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde yer alan 78 adet arsa ve tarla satışa sunuluyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Niğde Çamardı'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Niğde İli, Çamardı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

Niğde için kamulaştırma kararı!

Niğde İli, Merkez İlçe Sınırları İçerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile İlan Edilen Yenileme Alanı Kapsamında Bulunan Bazı Taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında Niğde Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Niğde Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Kayardı Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Millet Bahçesi 21 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Niğde’de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Niğde merkeze bağlı Gümüşler beldesinde çalıştığı inşaatın 2. katından işçi yaşamını yitirdi.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Niğde Altunhisar ihalesi bugün!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

niğde Çamardı Üçkapılı Haberi

niğde Çamardı Üçkapılı


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı komşu iki köyün yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı.


Gürer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a yöneltti.

1. Niğde ili Merkez Özyurt Köyü ile Çamardı Üçkapılı Köyü sınır komşudur. İki köy arasında kalan arazi yollarının kumlanması gerkemektedir. Bu iki köy arası yollarının kumlama çalışması Bakanlığınızca düşünülüyor mu?


2. Özyurt Köyü'nden balık tesisine giden yolun asfaltlanması gerekmektedir. 2017 programında var mıdır? Değilse alınması düşünülmekte...