06 / 05 / 2024

niğde çed toplantısı

niğde çed toplantısı

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kaynarca ve Halaç Köyleri'nde yapılması planlanan Kalsit Ocağı Kırma-Eleme Tesisi ve Yapı Kimyasalları Tesisi projesinin ÇED toplantısı 31 Mayıs 2016 günü saat 10:00'da gerçekleşecektir.

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Süleyman Soylu İzmir'de deprem değerlendirme toplantısı yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Malatya'da deprem değerlendirme toplantısı yapıldı!

24 Ocak tarihinde Malatya'yı da ciddi oranda etkileyen depremle ilgili deprem değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar belirlendi.

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Beykoz Belediyesi yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı!

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

Niğde Efendibey Konutları sözleşme dönemi başladı.

Niğde Efendibey Mahallesi 1. Etap 2. Kısım Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri bugün başladı...

TOKİ Niğde Merkez Efendibey sözleşme dönemi başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Niğde Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. etap 1. bölge 853 konut kapsamında üretilecek 239 konutun sözleşme dönemi başladı..

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda faiz konuşuldu!

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda, "Bankalara, ekonomimizin en önemli itici güçlerinden olan gayrimenkul sektörüne yönelik kredilerde kolaylık sağlamaları tavsiye edilmiştir" denildi...

Niğde TOKİ Efendibey sözleşme tarihleri!

Niğde Efendibey Mahallesi 1.Etap Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kilis Belediyesi'nden arsa birim değeri toplantısı!

Kilis Belediyesi arsa birim değeri toplantısı Kilis Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz başkanlığında gerçekleşti.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ihale süreci tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ankara-Niğde otoyolunun ihale süreçlerini tamamladıklarını belirtti.

niğde çed toplantısı Haberi

niğde çed toplantısı

Ege Ay Mikronize Kalsit Mad. ve İnş. San. Tic. Ltd. Şti. tarafından; Niğde İli, Merkez İlçesi, Kaynarca ve Halaç köyleri mevkiinde "201001288 Nolu Kalsit Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artırımı ve İlave Öğütme Kalsit ve Mikronize Kalsit Tesisi, Granül Tesisi ile Yapı Kimyasalları Tesisi" projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED) Yönetmeliği'nin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Halaç Köyü, Köy Kahvehanesi 

Toplantı Adresi: Halaç Köyü, Bor/ NİĞDE

Toplantı Tarihi:31.05.2016

Toplantı Saati:...