04 / 05 / 2024

niğde emlak konutlarını kim yapıyor

niğde emlak konutlarını kim yapıyor

16 firmadan teklif gelen Niğde Emlak Konutları projesinde Pekintaş Yapı ile bugün imzalar atıldı. 349 daire ile 16 dükkanın yer aldığı projeye Pekintaş Yapı, 101 milyon 700 bin TL teklif vermişti.

Niğde Emlak Konutları ihalesine 16 firmadan teklif geldi!

Niğde Emlak Konutları'nın inşaat ihalesi yapıldı. 16 firmanın teklif verdiği ihalede teklifler henüz değerlendirme aşamasında...

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

Balıkesir Emlak Konutları'nın değeri 1 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir Emlak Konutları'nın değerini açıkladı. İşte o dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir projesinde ön talep dönemi başladı. Balıkesir Emlak Konutları'nda 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

O ildeki 54 adet 1+1, 2+1, 3+1 daire 3 taksitle satılıyor! Ev almak isteyenler aman bu tarihi kaçırmayın! 

Niğde Belediyesi, Niğde ili, Merkez ilçesi, Efendibey, Şehitler, Şahinali, Efendibey ve Yağdan mahallelerinde yer alan 54 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireyi satıyor. Peki Niğde'deki konutların fiyatları ne kadar? 

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri belli oldu. Peki Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap projesinin değeri ne kadar? 

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçlarına göre Ekim 2021'de markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı. Yabancılar en çok 1+1 konut tipini tercih etti.

2022'de emlak piyasasını neler bekliyor?

Alemdağ Merkez Emlak Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırım Uzmanı, emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, 2022'de emlak piyasasını nelerin beklediğine ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte İsa Demir'in o yazısı...

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Türkiye konutların yüzde 35'i çürüme tehlikesi altında!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2020 yılına ilişkin Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması'nın sonuçlarına göre; Türkiye'de bulunan konutların yüzde 35'i çürüme tehlikesiyle karşı karşıya. 

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları'ndaki 7 konut ve 1 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Niğde Emlak Konutları projesinde yer alan 7 konut ve 1 ticari ünite satışa çıkarıldı. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 4 Mayıs olarak belirlendi. 

niğde emlak konutlarını kim yapıyor Haberi

niğde emlak konutlarını kim yapıyor

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Niğde Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesinin sonucu açıklandı.


16 firmadan teklif gelen Niğde Emlak Konutları projesinde Pekintaş Yapı ile bugün imzalar atıldı. Pekintaş Yapı, Emlak Konut'a 101 milyon 700 bin TL teklif vermişti.


Niğde Emlak Konutları projesinde 349 daire ile 16 dükkan bulunuyor. Projenin arsa alanı 25 bin 643 metrekare. 


Niğde emlak Konutları'ndaki 2+1 daireler 328 bin TL ile 428 bin TL arasında, 3+1 daireler 358 bin TL ile 515 bin TL arasında, 3+1 dubleks daireler 463 bin TL ile 469 bin TL arasında, 4+1 daireler 486 bin TL ile 559 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Niğde Emlak Konutları ihalesine 16 firmadan teklif geldi!
Esra Nur...