25 / 07 / 2024

Niğde ev yenileme

Niğde ev yenileme

Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında yardıma ihtiyacı olan vatandaşların evlerini onardı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından talimat verilen ev 2 haftada yenilendi.

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Niğde için kamulaştırma kararı!

Niğde İli, Merkez İlçe Sınırları İçerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile İlan Edilen Yenileme Alanı Kapsamında Bulunan Bazı Taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında Niğde Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Niğde'de depremde 17'si ağır 143 ev hasar gördü!

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrasında Obruk köyünde 17'si ağır olmak üzere 143 evin hasar aldığını açıkladı.

Öğrenciler şimdi de ev sınavında!

Üniversite tercihlerini yapan öğrenciler ve aileleri için şimdiki adım ev kiralama olacak. En yüksek kirayı Muğla, İstanbul ve İzmir’de eğitim görecekler ödeyecek. En uygun fiyatlı kiralık evler ise Kırşehir, Niğde ve Mardin’de....

TOKİ Niğde Efendibey 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 1. Bölge Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Niğde Efendibey'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Niğde Efendibey Mahallesi 1. Etap 2. Kısım Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan konutlar için sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle sona eriyor.

Niğde Efendibey Konutları sözleşme dönemi başladı.

Niğde Efendibey Mahallesi 1. Etap 2. Kısım Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri bugün başladı...

TOKİ Niğde Efendibey 1. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Niğde Efendibey 1.Etap Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 74 adet konut için başvurular 2 Ekim-29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Niğde Emlak Konutları'nda taksitini seç ödemeni belirle kampanyası!

Emlak Konut tarafından hayata geçirilen Niğde Emlak Konutları'nda "Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı" kampanyası başladı. Kampanyada müşteriler taksitini seçip ödemeleri belirleyebiliyor.

Niğde TOKİ Efendibey sözleşme tarihleri!

Niğde Efendibey Mahallesi 1.Etap Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Niğde Efendibey Kentsel Yenileme Projesi'nde sözleşme heyecanı!

TOKİ'nin Niğde Efendibey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri yarın başlıyor.

Niğde Belediyesi eski evleri yeniliyor!

Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında yardıma ihtiyacı olan vatandaşların evlerini onardı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından talimat verilen ev 2 haftada yenilendi.

Niğde ev yenileme Haberi

Niğde ev yenileme

Niğde Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik kapsamında yardıma ihtiyacı olan vatandaşların evleri yenileniyor. 


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ramazan ayında yaptığı çat kapı ziyaretinde yaşlı çiftin kötü durumda olan evini görüp evin yenilenmesi ve onarılması konusunda anında ilgililere talimat verdi.


Yaşlı çiftin evi 2 haftada baştan sona yenilendi. Ali Şahin ve Hamiyet Şahin çiftinin, tavanı akan, sıvaları dökülen, çeşitli haşerelerin yaşaması mümkün olan evini iki hafta içinde onarıldı.


Evi baştan aşağı yenilenen Ali Şahin, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ederek, ‘’Başkanımız evi yaptıracağım dedi ve sözünü tuttu. Bütün eşyaları attık, herşeyi A’dan Z’ye yeniledi. Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Faruk Başkanımıza teşekkür ediyorum. Benim başıma hayatta neler geldi ama sonra Niğde Belediyesi ve Belediye Başkanımızla karşılaştım, yüzüm...