04 / 10 / 2024

Niğde Hacıabdullah alt yapı sorunu

Niğde Hacıabdullah alt yapı sorunu

Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan, kasabanın alt yapısının tamamıyla yenilendiğini söyledi.Başkan Takyan, 30 kilometre kanalizasyon, 10 bin metre içme su hattı, 10 bin metrekare kilitli parke ve 30 kilometre yolun asfaltlandığını belirtti.

TOKİ Niğde Efendibey alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinde yer alan 128 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar 2021 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura sonucu 2020 listesi!

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura sonucu 2020 listesi haberimizde yer alıyor. TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura sonucu 2020 listesi ve proje detayları...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik kısmı tamamlandı!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik bölümü tamamlandı. Otoyolda bugüne kadar 4 viyadük, 21 köprü, 22 üst geçit, 110 alt geçit, 593 menfez hayata geçirildi.

Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nin Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesindeki 1 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Niğde Hacıabdullah alt yapı sorunu Haberi

Niğde Hacıabdullah alt yapı sorunu

Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan, kasabanın alt yapısının tamamıyla yenilendiğini söyledi.

Başkan Takyan, 30 kilometre kanalizasyon, 10 bin metre içme su hattı, 10 bin metrekare kilitli parke ve 30 kilometre yolun asfaltlandığını belirtti.

Kasabanın son yılların en büyük hizmetlerini aldığını ve yeni projelerle kasaba hizmet ettiklerini ifade eden Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan, “yapılan hizmetler kasaba için ihtiyaçtı. Acil çözülmesi gereken sorunlarımızı kısa süre içerisinde çözdük. Halkımız yapılan hizmetlerden oldukça memnun. Hacıabdullah kasabamızda 30 kilometre kanalizasyon hattını 5 milyon TL gibi bir rakamla yüzde 50’si hibe desteğiyle tamamladık. Kasabanın tamamı yani 10 bin metrekare içme su boruları İller Bankası hibesiyle yenilendi. Yine 10 bin metrekare kilitli parke döşemesi gerçekleştirildi. Kasabamızın girişinden Murtaza, Çınarlı köyleri çıkışlarına kadar, Bağlama yolunda ve kasabanın içerisindeki...