20 / 05 / 2024

Niğde Havalimanının ihalesi ne zaman

Niğde Havalimanının ihalesi ne zaman

NİĞDE Belediye Başkanı Ak Parti’li Faruk Akdoğan, Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Yu Hang Yang ve bu ülkenin 8 firmasının temsilcilerini makamında ağırladı.

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

TOKİ Niğde 152 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde Merkez Yağdan Mevkii 152 konut ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Niğde Merkez 152 konut ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan TOKİ, Niğde Merkez 152 konut ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Niğde Merkez 152 konut ihalesi 21 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde Merkez 152 konut projesinin ihalesini 21 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Niğde Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Kayardı Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Niğde'deki iki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

 Niğde'de, Türkiye Şeker Fabrikaları adına kayıtlı iki ayrı taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 konut ihalesi yarın!

Niğde Ulukışla Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Niğde Altunhisar ihalesi bugün!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Niğde 118 konut ihalesi 28 Mayıs'ta!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

Niğde Kale Mahallesi'ndeki dönüşüm meclis gündeminde!

Niğde'nin Kale Mahallesi'nde yapılacağı açıklanan dönüşüm projesiyle ilgili çalışma yapılmamasının nedenini TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Niğde Havalimanının ihalesi ne zaman Haberi

Niğde Havalimanının ihalesi ne zaman

Büyükelçi Yu Hang Yang, Çinli firmaların Niğde’de yatırım yapmak istediklerini söyledi. Başkan Akdoğan da yatırımcılara sağladıkları avantajlar hakkında bilgi verdi. Çin’in dünyanın pek çok ülkesinde faaliyetlerini sürdüren 8 büyük firmasının temsilcilerinin yanı sıra, Ticaret ve Protokol Müsteşarı ile birlikte Niğde’ye gelen Büyükelçi Yu Hang Yang, Türkiye’nin her yerini görmek istediğini belirterek şöyle konuştu:


EKONOMİK İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ


"Ancak asıl amacımız, Çinli firmaların Niğde’de yatırım yapmaları halinde ne gibi avantajlarının olduğunu görmek, firmaların burada yatırım yapmaları için destek istemektir. Çin, son 20 yılda Gayri Safi Milli Hasılasını kat kat artıran bir ülkedir. Türkiye de yine son yıllarda önemli gelişmeler yaşayan, gelişimini sağlayan bir ülkedir. Çin Türkiye ile ekonomik işbirliği yapmaya hazırdır. Biz zaten bugün itibariyle Türkiye’nin en büyük üçüncü ticari ortağı konumundayız."


YATIRIMCININ DESTEKÇİSİYİZ


Başkan...