03 / 05 / 2024

niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin

niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin

Mahmut Peşin: “Meclisimizin geçen yıl aldığı kat karşılığı modeli ile yurt yapma kararının akabinde 1 yıl gibi kısa bir süre geçmesi sonucunda 4 bin kişilik kredi yurtlar kurumuna kira karşılığı yapmış olduğumuz yurtlar tamamlandı ve teslim edildi" dedi.

Niğde Bademdere Köyü imar değişikliğine onay!

Niğde İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi gündemde bulunan 6 maddeyi görüşmek üzere toplandı.Niğde Merkez Kayırlı Köyü ve Çamardı İlçesine bağlı Bademdere Köyünde imar planı değişikliği görüşüldü.

Niğde ve Hatay'da 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Niğde Altunhisar ve Hatay Arsuz'da yer alan toplam 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor. Peki arsaların fiyatları, büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Niğde'de 5 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla 78 arsa ve tarla satılıyor! Dikkat!

Niğde İl Özel İdaresi mülkiyetindeki Niğde ili, Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde yer alan 78 adet arsa ve tarla satışa sunuluyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Niğde Merkez 152 konut ihalesi 21 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde Merkez 152 konut projesinin ihalesini 21 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

Niğde Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Niğde Emlak Konutları Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Niğde Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamlanan bölümleri 4 Eylül'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamlanan bölümlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 4 Eylül'de açılacağını açııkladı. 

Tarihi Niğde evleri turizme kazandırılıyor!

Tarihi Niğde evleri, Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından yapılan restorasyonun ardından turizme kazandırılıyor.

Niğde Ulukışla için acele kamulaştırma kararı!

Niğde ili Ulukışla ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Niğde Ulukışla 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Ulukışla 2020 projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor. 

Niğde'de 289 projeye 580.9 liralık ödenek!

Niğde İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Yılmaz Şimşek, bölgede hayata geçirilen 289 projenin toplam değerinin 3 milyar 344 milyon 24 bin 925 TL olduğunu ve 580 milyon 903 bin 302 TL ödenek ayrıldığını açıkladı.

Niğde Emlak Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Niğde Emlak Konutları projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin Haberi

niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde Üniversitesi kampüsü içerisine kat karşılığı yaptırılan 4 bin kişilik öğrenci yurdunun tamamlandığını söyledi.

üyeleri üniversite kampüsü içerisine yaptırılan 4 bin kişilik öğrenci yurdunda incelemelerde bulunarak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol’den bilgi aldı. Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin: “Meclisimizin geçen yıl aldığı kat karşılığı modeli ile yurt yapma kararının akabinde 1 yıl gibi kısa bir süre geçmesi sonucunda 4 bin kişilik kredi yurtlar kurumuna kira karşılığı yapmış olduğumuz yurtlar tamamlandı ve teslim edildi. Toplam 32 bin metre karelik arazi üzerine 74 metrekare kapalı alan ile yaklaşık 120 milyon gibi bir TL’lik yatırım, devletin cebinden 1 kuruş para çıkmadan ülkemiz ekonomisine ve ilimiz üniversitesine kazandırılmıştır” dedi. Peşin, İl Genel Meclisinin...