07 / 05 / 2024

Niğde İli Köylerinde Çevre Kirliliğinin Giderilmesi projesi

Niğde İli Köylerinde Çevre Kirliliğinin Giderilmesi projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Niğde İl Özel idaresinin ortaklaşa yürütmüş olduğu “Niğde İli Köylerinde Çevre Kirliliğinin Giderilmesi projesi “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Bakan İdris Güllüce’nin katıldığı programla başladı...

Niğde'de acele kamulaştırma kararı!

Niğde İli sınırları içerisinde tesis edilecek olan ''Altunhsar KÖK ve İrtibatları Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Niğde Çamardı'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Niğde İli, Çamardı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Niğde için kamulaştırma kararı!

Niğde İli, Merkez İlçe Sınırları İçerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile İlan Edilen Yenileme Alanı Kapsamında Bulunan Bazı Taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında Niğde Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Niğde Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Kayardı Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Millet Bahçesi 21 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun 1. ve 3. kısımları yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1. ve 3. kısımları yarın açılacak olan Ankara-Niğde Otoyolu'nun son kısmınının 29 Ekim'de hizmete alınacağını belirtti...

Ereğli Şeker Fabrikası'ndan Niğde'de kiralık gayrimenkul!

Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü Niğde Bor'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik kısmı tamamlandı!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik bölümü tamamlandı. Otoyolda bugüne kadar 4 viyadük, 21 köprü, 22 üst geçit, 110 alt geçit, 593 menfez hayata geçirildi.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Niğde İli Köylerinde Çevre Kirliliğinin Giderilmesi projesi Haberi

Niğde İli Köylerinde Çevre Kirliliğinin Giderilmesi projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Niğde İl Özel idaresinin ortaklaşa yürütmüş olduğu “Niğde İli Köylerinde Çevre Kirliliğinin Giderilmesi projesi “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Bakan İdris Güllüce’nin katıldığı programla başladı.  Proje kapsamında toplamda köylere 1691 çöp konteyneri dağıtıldı. Çöpleri ise satın alınan 2 adet çöp toplama aracı ve il özel idaresine ait 10 adet çöp toplama kamyonu toplayacak.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yurt genelinde çevre seferberliği başlattı. Hazırlanan proje kapsamında köylerde çöp kalmayacak. İlk uygulama Niğde köylerinde başladı.


Bakanlık ve İl Özel İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü ““Niğde İli Köylerinde Çevre Kirliliğinin Giderilmesi projesi” ile Niğde de bulunan toplam 131 köye 1691 çöp konteyneri yerleştirildi.  2 Adet Devlet Malzeme Ofisin’ den çöp toplama aracı satın alındı. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik...