18 / 05 / 2024

Niğde Kayardı Kent Park projesi son durum

Niğde Kayardı Kent Park projesi son durum

Niğde Belediye Meclisi’nin Mart Dönemi Toplantısı yapıldı. Toplantıda Şehir İmar Planı’yla ilgili 17 madde müzakere edilerek karara bağlandı.

Niğde Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Kayardı Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Millet Bahçesi 21 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Kayardı Kent Park projesi hayata geçiyor!

Niğde Belediye Meclisi’nin Mart Dönemi Toplantısı yapıldı. Toplantıda Şehir İmar Planı’yla ilgili 17 madde müzakere edilerek karara bağlandı.

Niğde Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Niğde Belediyesinin Kent meydanı projesi kapsamında eski Devlet hastanesi binası yıkılarak yerine kamu kampüsü yapılacak.

Niğde yeni projeleriyle marka kent olacak!

Son 8 yıl içinde Niğde’yi hayal dahi edilemeyen yatırımlarla tanıştıran Niğde Belediyesi, şehri gelecek nesillere taşıyacak yeni projeleri de aralıksız sürdürüyor. Yeni projelerle dört bir yanı adeta şantiye alanına dönen Niğde, marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Faruk Akdoğan: Niğde'ye değer katan projelere imza attık!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan "Göreve geldiğimizden beri Niğde'ye değer katan projeler üreterek, hepsini bir bir hayata geçirdik. Kentet iz bırakan yatırımlara imza atarak, vatandaşımıza yaşanabilir bir kent sunduk."

MTA’nın Niğde'de petrol çıkacak diye açtığı kuyular kapatıldı!

Niğde'de 2007 yılında havza etüdü çalışmalarında bulunan petrol çalışmalkarı hüsranla sonuçlandı. MTA , 7 yıllık bir çalışmanın ardından petrol kuyularını kör kuyular diyerek kapatıp köyden ayrıldı.

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap 212 konut ihalesi 30 Ekim'de yapılacak!

Toplu Konut İdaresi tarafından Niğde Çamardı 3. Etap 212 adet konut ve 1 büfe ihalesi 30 Ekim'de yapılacak. İhalenin ilanı ve tüm detayları haberimizde yer alıyor...

Cem Garipoğlu'nun annesinin Niğde'deki gayrimenkulleri satıldı!

Münevver Karabulut'u öldürmek suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'na ait, Niğde'deki gayrimenkuller icra yoluyla 98 bin liraya satıldı.

Niğde'ye kentsel dönüşümle 6 bin konut yapılıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçtiğimiz günlerde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da ziyaret ettiği alanda diğer etapların da hızlı bir şekilde ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacağını belirtti...

Niğde Belediyesi'nden 2 milyon 234 bin 462 TL'ye 2 adet satılık arsa!

Mülkiyeti Niğde Belediyesi'ne ait olan 42.766,59 metrekare ve 31,715,48 metrekare yüzölçümlerine sahip olan arsalar Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 27 Ekim 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı ihalesi 1 Ekim'de!

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı yaptırılmak üzere ihaleye çıkılıyor. 1 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan ihalede tahmini bedel 33 milyon 591 bin 600 TL...

Niğde Kayardı Kent Park projesi son durum Haberi

Niğde Kayardı Kent Park projesi son durum


Niğde Belediye Meclisi’nin Mart Dönemi Toplantısı, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Gündemle ilgili 8 maddenin karara bağlandığı toplantıda Kayardı Mevkii’ne yapılacak Kayardı Kent Parkı projesi için gerekli protokollerin yapılması adına belediye başkanına yetki verildi.


Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, yoklama ve bir önceki döneme ait kararların tasvibinin ardından Şehir İmar Planı’yla ilgili 17 madde müzakere edilerek karara bağlandı. Şehir İmar Planı'nda tadilat, talep ve teklifler görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havalesi yapıldı. 


KAYARDI KENT PARKI PROJESİ


Belediye meclis toplantısında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kayardı’ya yapılacak ‘’Kayardı Kent Parkı Projesi’’ için İller Bankası’ndan kredi kullanılması ve proje için gerekli protokollerin yapılması üzere belediye başkanına yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.


ÇEVRE KORUMA MÜDÜRLÜĞÜ SU ve KANALİZASYON MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLANDI


Belediye müdürlükleri içerisinde yer alan Çevre...