01 / 05 / 2024

niğde kyk yurdu

niğde kyk yurdu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile 359 milyon liralık yatırıma imza attı....

Niğde'de 4 bin kişilik öğrenci yurdu çalışmaları sürüyor!

Niğde Üniversitesi öğrencilerinin barınma sorununu çözmek amacıyla İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan 4 bin kişilik öğrenci yurdu ile Akkaya Barajı arasında kalan 30 dönümlük alanda peyzaj ve rekreasyon çalışmaları sürüyor.

Niğde Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Merkez'de yer alan arsa üzerinde öğrenci yurdu ve sosyal tesis inşaatı yaptıracak.İnşaat bedeli 43 milyon 817 bin TL olarak belirlendi.

Niğde Üniversitesi'ne öğrenci yurdu yaptırılacak!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Fertek Köyü, Niğde Üniversitesi Kampüs Yerleşkesi'nde kat karşılığı öğrenci yurdu inşaatı yaptıracak. İşin tahmin edilen inşaat maliyet bedeli 33 milyon 224 bin 141 TL.

Niğde Yüksek Öğrenim Yurdu'nda sona gelindi!

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Türkiye’ye örnek olan 4 bin kişilik yurt ve sosyal tesisin yüzde 90’nın tamamlandığını söyledi.

Niğde öğrenci yurdu inşaatında sona gelindi!

Niğde Üniversitesi öğrencilerinin ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılayacak olan yurt bitme aşamasına geldi. İnşaat alanında incelemelerde bulunan İl Meclis Başkanı Mahmut Peşin açıklamalarda bulundu.

Niğde'ye 1000 kişilik yurt inşa edilecek!

Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde’ye KYK tarafından bin kişilik yeni yurt yapılacağını söyledi. Kavaklıoğlu, " 25 bin m2 inşaat alanına sahip olacak olan 1000 kişilik yurt Sosyal Tesis Bloğu ve 4 katlı Yatak Bloğundan oluşacak." dedi

Niğde- Bor Yolu trafiğe açıldı!

Niğde-Bor Yolunun Üniversite kavşağı ile TOKİ kavşağı arasındaki 4 kilometrelik kesimi tamamlanarak trafiğe açıldı. Niğde Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, yeni açılan yolun Niğde halkına hayırlı olmasını diledi...

MTA’nın Niğde'de petrol çıkacak diye açtığı kuyular kapatıldı!

Niğde'de 2007 yılında havza etüdü çalışmalarında bulunan petrol çalışmalkarı hüsranla sonuçlandı. MTA , 7 yıllık bir çalışmanın ardından petrol kuyularını kör kuyular diyerek kapatıp köyden ayrıldı.

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap 212 konut ihalesi 30 Ekim'de yapılacak!

Toplu Konut İdaresi tarafından Niğde Çamardı 3. Etap 212 adet konut ve 1 büfe ihalesi 30 Ekim'de yapılacak. İhalenin ilanı ve tüm detayları haberimizde yer alıyor...

Cem Garipoğlu'nun annesinin Niğde'deki gayrimenkulleri satıldı!

Münevver Karabulut'u öldürmek suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'na ait, Niğde'deki gayrimenkuller icra yoluyla 98 bin liraya satıldı.

Niğde'ye kentsel dönüşümle 6 bin konut yapılıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçtiğimiz günlerde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da ziyaret ettiği alanda diğer etapların da hızlı bir şekilde ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacağını belirtti...

Niğde Belediyesi'nden 2 milyon 234 bin 462 TL'ye 2 adet satılık arsa!

Mülkiyeti Niğde Belediyesi'ne ait olan 42.766,59 metrekare ve 31,715,48 metrekare yüzölçümlerine sahip olan arsalar Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 27 Ekim 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı ihalesi 1 Ekim'de!

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı yaptırılmak üzere ihaleye çıkılıyor. 1 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan ihalede tahmini bedel 33 milyon 591 bin 600 TL...

niğde kyk yurdu Haberi

niğde kyk yurdu


Proje kapsamında, 3 bin 744 konut, 3 adet 32 derslikli ortaokul, 24 derslikli lise, 2 anaokulu, sağlık merkezi, 2 anfi tiyatro, alışveriş merkezi ile hertürlü sosyal donatı ve rekreasyon alanları gerçekleştirilecek.  


Niğde'de 4 bin 788 konut yaptıklarını anımsatan Karabel, "Bunların 3 bin 583'ünü tamamladık. Planlanan konutlarla birlikte 6 bin 134 konut rakamına ulaşacağız. Bu planlanan konutlarımız hariç Niğde'ye 359 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Belediye başkanımızla bir protokol çerçevesinde Niğde'nin kentsel dönüşümüne de  başladık" diye konuştu.


Vali Kılıç ise TOKİ tarafından yürütülen projeleri birlikte izleme ve değerlendirme şansı bulduklarını, Niğde için çok faydalı ve hayırlı bir çalışma olduğunu söyledi.


Niğde'de yaşanan en önemli sorunların başında üniversite öğrencilerinin yurt sorunu geldiğini belirten Kılıç, TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 500 kişi kapasiteli öğrenci yurduna pazartesi...