04 / 05 / 2024

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’de inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarihi Niğde evleri turizme kazandırılıyor!

Tarihi Niğde evleri, Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından yapılan restorasyonun ardından turizme kazandırılıyor.

Ömer Halisdemir Üniversitesi akademisyenlerinden öğrencilere kira yardımı!

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi üniversitesi akademisyenleri, ülkelerine dönemeyen öğrencilere kira yardımı yaptı...

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

Niğde-DİTAŞ'taki ulaşım sorunu meclis gündeminde!

Niğde-DİTAŞ yakınındaki hemzemin geçidin köprülü kavşak haline getirilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı....

Niğde havaalanı projesi meclis gündeminde!

Niğde havaalanı projesine ve 2019 yılı için bütçe ayrılıp ayrılmadığı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Niğde'de yapılan toplulaştırma çalışmaları mecliste!

Niğde ilinde yapılan toplulaştırma çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde'ye yapılması düşünülen OSB meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'ye yapılması düşünülen OSB'ye ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'ye yapılması düşünülen havaalanı TBMM'de!

Niğde'ye yapılması düşünülen havaalanı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'de planlanan yüksek hızlı tren projesi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'den geçmesi düşünülen yüksek hızlı tren projesi hakkında yazılı soru önergesi hazırladı..

Niğde'de inşaatı devam eden kamu kurumu binaları mecliste!

Niğde'de inşaatı devam eden kamu kurumu binalar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Çukurkuyu Kasabası'ndaki tarihi alan TBMM gündeminde!

Niğde'nin Çukurkuyu Kasabası'nda bulunan tarihi bir alana yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi Haberi

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’de inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı 22 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’da törenle gerçekleştirilecek.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Şehit Ömer Halisdemir’in adının yaşatılması için doğup büyüdüğü Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesi’nde yaptığı parktan sonra yeni bir açılışı daha hayata geçiriyor. Toplam 2 bin 500 metrekare alan üzerinde kurulu Şehit Ömer Halisdemir, Kültür Merkezi Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nın yakınında yer alıyor. Kültür Merkezi’nde kahraman askerimizin özel eşyalarının sergileneceği müze ile gençlerin kullanımına sunulacak alan yer alıyor.


Açılışa Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli’deki siyasi parti il başkanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile ulusal ve yerel basın mensupları katılacak. Başbakan Yardımcısı Fikri...