18 / 05 / 2024

Niğde stadyum projesinde son durum ne

Niğde stadyum projesinde son durum ne

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'ye yapılması düşünülen modern stadyum ve spor kompleksiyle ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuç aldıklarını bildirdi.

TOKİ Niğde 2023 projesinde son dakika değişikliği! 285 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Niğde 2023 projesinde son dakika değişikliği yaşandı. Tek bir ilçede inşa edilecek tam 285 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Niğde projesinde son dakika! Tam 120 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 120 konut yer alacak.

TOKİ Niğde Bor projesi için tarih açıklandı! 180 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde Bor 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Niğde 2023 projesinde 180 adet konut yer alacak.

TOKİ Niğde projesi için tarih belli oldu! Tam 285 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde 2023 projesi için tarih belli oldu. TOKİ Niğde 2023 projesinde tam 285 yeni konut yer alacak...

TOKİ Niğde İlk Evim kuraları çekildi! Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde projesinde yer alan konutların kuraları çekildi. İşte Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022...

TOKİ'den Niğde'ye 120 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde projesi için start verdi. TOKİ'nin Niğde projesinde 120 konut yer alacak.

6 soruda TOKİ Niğde Sosyal Konut Projesi 2022! Niğde ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ Niğde 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı.  TOKİ Niğde projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Niğde 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Niğde Efendibey alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları'ndaki 7 konut ve 1 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Niğde Emlak Konutları projesinde yer alan 7 konut ve 1 ticari ünite satışa çıkarıldı. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 4 Mayıs olarak belirlendi. 

TOKİ Niğde Merkez Efendibey orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey orta gelir projesinde yer alan 472 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinde yer alan 128 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

Niğde 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacak yeni stadyum meclis gündeminde!

Niğde'de bulunan 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacağı duyurulan yeni stadyum projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar 2021 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

Niğde stadyum projesinde son durum ne Haberi

Niğde stadyum projesinde son durum ne

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 2014 yılı mahalli seçimleri öncesinde Niğde'ye bir stadyum yapılacağı sözü verdiklerini hatırlatarak, "Konuyla ilgili çalışmalarımız devam ederken, geçtiğimiz hafta TBMM İdari Amiri ve Niğde Milletvekili Sayın Erdoğan Özegen ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret ettik. Sayın Bakanımız talebimizi sıcak karşıladılar. İlgili birimlere gerekli talimatları verdiler. Şu anda bununla ilgili bir çalışma başlatılmış durumda" dedi.


STAD YERİ İÇİN 2 ALTERNATİF


Başkan Akdoğan, Niğde Belediyesi'nin projesi kapsamında yapılacak olan modern stadyum ve spor kompleksinin yeriyle ilgili olarak iki alternatiflerinin bulunduğunu ifade ederek, "Polis Meslek Yüksek Okulu'nun yakınlarında hazineye ait 113 bin metrekarelik bir yer ile Bucakçayır bölgesinde Niğde Belediyesi  ve Gençlik Spor Bakanlığına ait bir arazi var. Biz 15 gün içinde stadın...