30 / 04 / 2024

niğde teknoloji parkı

niğde teknoloji parkı

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Bor ilçesindeki Karma Organize Sanayi Bölgesinde "Teknoloji Park" kurulması ile ilgili yürütülen çalışmaları meclis gündemine taşıdı..

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Kılıç ve Gürhan Kalkan ortaklığında kuruldu. 

Niğde Kayardı Kent Park projesi hayata geçiyor!

Niğde Belediye Meclisi’nin Mart Dönemi Toplantısı yapıldı. Toplantıda Şehir İmar Planı’yla ilgili 17 madde müzakere edilerek karara bağlandı.

Niğde Bor'daki karma OSB'de teknoloji parkı kurulacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Bor ilçesindeki Karma Organize Sanayi Bölgesinde "Teknoloji Park" kurulması ile ilgili yürütülen çalışmaları meclis gündemine taşıdı..

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde yaptırdığı parkın açılışı gerçekleşti.

Niğde Şehit Halisdemir Parkı açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesinde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için doğup büyüdüğü yer olan Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde inşa ettiği parkın açılışını yapacak.

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Parkı'nda sona doğru!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz olayları kapsamında şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin Bor ilçesinde görkemli bir şehitlik parkı yaptırdı. Parkın açılışının ise kısa sürede açılacağı belirtildi.

Kocaeli Büyükşehir'den Niğde'ye Ömer Halisdemir Parkı!

15 Temmuz gecesinde darbeci general Semih Terzi’yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde şehitler anıtı ve park için kolları sıvadı.

Niğde'de Şehit Halisdemir adına 8 bin metrekarelik park yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Halisdemir anısına Niğde'de 8 bin metrekare park ile anıt yaptırmak için çalışmalara başladı.

Niğde'ye yürüyüş ve bisiklet yolu!

Niğde Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından MEDAŞ Kavşağı’ndan Fertek Kavşağı'na kadar olan yola yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor.

Niğde Çiftehan Kür Parkı ne zaman tamamlanacak?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Çiftehan Kür Parkı Projesini meclise taşıdı. Gürer, hazırladığı soru önergesini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a iletti..

Niğde Belediye Meclisi İmar Komisyonu imar planlarını karara bağladı!

Niğde Belediye Meclisinin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Belediye Toplantıda Ermeni Kilisesinin yanındaki alana park yapılması kararlaştırıldı.

Niğde Belediyesi Şubat toplantısında imar konuşuldu!

Niğde Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Eski Sanayi Sitesinin Hıdırlık Mevki'ne taşınması ve yerine kültür sitesi ve park yapılmasıyla ilgili gündem maddesi, yeniden incelenip rapor hazırlanmak üzere İmar Komisyonu'na sevk edildi.

Niğde Belediyesi 6 yılda toplam 74 adet park yaptı!

Niğde Belediyesi, Nar Mahallesi’ne yeni ve modern bir çocuk oyun alanı ve parkı kazandırıyor. İçinde sentetik çim spor sahasının da bulunduğu park, Niğde Belediyesinin 2009 yılından bu yana kente kazandırdığı 74. Modern park olarak kayıtlara geçiyor.

niğde teknoloji parkı Haberi

niğde teknoloji parkı


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Bor ilçesindeki Karma Organize Sanayi Bölgesinde "Teknoloji Park" kurulması ile ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı.


Gürer önergesinde sorularının Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından yanıtlandırılmasını talep etti. 


Gürer, "Niğde ilinde Bor ilçesi Karma Organize Sanayi Bölgesinde Türk-Çin İşadamları Derneğinin Teknoloji Park kurulması konusunda 2012 yılında yaptıkları açıklama ile ilgili yürütülen çalışmalar hangi aşamadadır? diye...