17 / 05 / 2024

Niğde-Tepeköy-Çiftlik Yolu ne zaman bitecek

Niğde-Tepeköy-Çiftlik Yolu ne zaman bitecek

Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde-Tepeköy-Çiftlik Yolunun 27 milyona mal olacağını söyledi. Niğde-Tepeköy-Çiftlik Yolu inşa çalışmaları hızla devam ediyor.

Niğde ve Hatay'da 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Niğde Altunhisar ve Hatay Arsuz'da yer alan toplam 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor. Peki arsaların fiyatları, büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Haziran piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Banka resmen yıl sonundaki dolar beklentisini açıkladı. Buna göre dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak. Dolar tam tamına bu kadar olacak!

TOKİ Niğde Çiftlik’te 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çiftlik Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

İzmir'de büyük deprem bekleniyor mu?

Jeofizik yüksek Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, İzmir'de büyük depremin ne zaman olacağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, İstanbul depremiyle ilgili de tüyler ürperten açıklamalarda bulundu.

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde'de afet yönetimi konusunda yapılan çalışmalar TBMM'de!

Niğde'de depreme dayanıklılık ve afet yönetimi konusunda yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Ankara-Niğde Otoyolu ile yılda ne kadar tasarruf edilecek?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun açılış töreninde bu otoyol ile yıllık 1 milyar 628 milyon TL tasarruf sağlanacağını belirtmişti.

Niğde Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Niğde Emlak Konutları Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Niğde Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Niğde Altunhisar kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Niğde Altunhisar kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Niğde-Tepeköy-Çiftlik Yolu ne zaman bitecek Haberi

Niğde-Tepeköy-Çiftlik Yolu ne zaman bitecek

Kavaklıoğlu, yolun tamamlanmasıyla Çiftlik İlçesinin il merkezi ile ulaşım mesafesi 35 km’ye ineceğini belirterek, Çiftlik İlçesinin Niğde’ye en yakın ikinci ilçesi olacağını kaydetti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kavaklıoğlu: “Melendizli hemşerilerimizin heyecanla beklediği yörenin gelişimine ivme kazandıracak olan Niğde-Tepeköy-Çiftlik Yolu inşa çalışmaları hızla devam ediyor. Plan ve proje aşamasından bütçe ve ihale aşamalarına kadar titizlikle takip ettiğimiz yol çalışmalarının inşa sürecini de yakından takip ediyoruz. 27 Milyon TL bedeli olan yol tamamlandığında Gümüşler Kavşağından Tepeköy’e ve ardından Azatlı üzerinden Çiftlik ilçesine uzanarak Niğde-Çiftlik arasındaki trafiği büyük ölçüde rahatlatacak, hemşerilerimizin özellikle kış mevsiminde daha çok mustarip olduğu ulaşım çilesini giderecek ve ekonomik açıdan ilçeye ivme katacak. Yolun tamamlanmasıyla il merkezi ile ulaşım mesafesi 35 km’ye inecek ve Çiftlik Niğde’ye en yakın ikinci...