27 / 05 / 2024

Niğde Uluağaç yollarının asfaltlanması

Niğde Uluağaç yollarının asfaltlanması

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köyün yollarının asfaltlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Zincirlerden ağlara: krizler küresel tedarik yollarını nasıl değiştirdi?

Çatışma, covid ve iklim değişikliği, işletmelerin riski azaltmak için daha fazlasını yapması ve giderek daha karmaşık hale gelen ağların üstesinden gelmek için teknolojiye yatırım yapmasıyla küresel tedarik zincirlerini dönüştürdü.

TOKİ Niğde 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor.

TOKİ Niğde projesiyle tek bir ilçeye 180 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Söz konusu projede 180 adet konut yer alacak.

TOKİ Niğde 2023 projesinde son dakika değişikliği! 285 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Niğde 2023 projesinde son dakika değişikliği yaşandı. Tek bir ilçede inşa edilecek tam 285 yeni konutu kaçırmayın...

Huawei MateBook X Pro Türkiye’de satışa sunuldu! 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Diz üstü bilgisayarda devrim. İşte Huawei MateBook X Pro’nun özellikleri ve fiyat listesiTeknoloji devi Huawei Türkiye, bugün dikkat çeken Huawei MateBook X Pro dizüstü modelini Türkiye’de satışa sunduklarını açıkladı.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacak yeni stadyum meclis gündeminde!

Niğde'de bulunan 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacağı duyurulan yeni stadyum projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi yarın açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla birinci ve üçüncü kesimleri 4 Eylül'de törenle açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun, ikinci kesimi de yarın hizmete açılacak.

Niğde'ye kentsel dönüşüm ve restorasyon müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Niğde'de tarihi ve kültürel yerlerde süren restorasyon çalışmalarını denetledi.

Niğde'de bir hayırsever okul inşa edilmesi için 2 dönüm arsa bağışladı!

Niğde'de bir hayırsever, eşinin vasiyeti üzerine yaklaşık olarak 2 dönüm arsayı okul inşa edilmesi için bağışladı.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun 1. ve 3. kısımları yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1. ve 3. kısımları yarın açılacak olan Ankara-Niğde Otoyolu'nun son kısmınının 29 Ekim'de hizmete alınacağını belirtti...

Niğde Çiftlik 2. Etap TOKİ orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor. Projede 5 adet konut bulunuyor.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

Niğde Uluağaç yollarının asfaltlanması Haberi

Niğde Uluağaç yollarının asfaltlanması


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köyün yollarının asfaltlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı.


Gürer önergesindeki sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın yanıtlamasını istedi.


Gürer önergesinde "Niğde ili Merkez Uluağaç Köy içi yollarının asfaltlanması gerekmektedir. 2017 programında var mıdır? Değilse alınması düşünülmekte midir?" diye...