16 / 05 / 2024

Niğde UNİKOP Enerji Evi projesi

Niğde UNİKOP Enerji Evi projesi

Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde Üniversitesi UNİKOP Enerji Evi Projesi'nin başladığını söyledi. Bütçesinin 3 milyon 350 bin TL olan proje 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Niğde'de acele kamulaştırma kararı!

Niğde İli sınırları içerisinde tesis edilecek olan ''Altunhsar KÖK ve İrtibatları Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Emlak Konut Niğde 2017 fiyat listesi!

Toplam 349 daire ve 16 ticari birim bulunan Niğde Emlak Konutları Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı...

Niğde Bor'un tapu müdürlüğünde personel eksikliği meclise taşındı!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Bor ilçesi tapu müdürlüğünde personel eksikliğine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, çalışmaların yoğun bir tempoyla devam ettiği Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Niğde’yi modern yerleşim ve yeni sosyal donatı alanlarıyla tanıştıracak olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi’nde bir yandan binalar yükselirken diğer yandan da altyapı çalışmaları yoğun tempoyla sürüyor.

Niğde Belediye Meclisi'nde imar konuları karara bağlandı!

Niğde İl Encümeni İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol’un başkanlığında toplanarak gündeminde yer alan 9 ayrı konuyu görüşüp karara bağladı.

Niğde'de 4 bin konutun enerji ihtiyacı çöpten karşılanacak!

Niğde Belediyesine ait düzenli katı atık depolama tesisinde toplanan evsel atıklardan üretilen elektrik enerjisinin 4 bin konutun enerji ihtiyacını karşılayacağı bildirildi.

Niğde'de otobüslerin şehir merkezine girişleri yasaklandı!

Niğde’nin trafik sorunu yoğun şekilde hala hissediliyor. Alternatif şehirleşme ve buna bağlı alternatif yollar açılamadığı için Niğde’de yaşayan yaya ve sürücülerin yoğun şekilde yaşadığı trafik sorunu devam ediyor.

Niğde Bor'un koruma altındaki tarihi yapıları mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin merkez ve Bor ilçelerinde koruma altındaki tarihi yapıların durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Bahçeli Kasabası'nın ışıklandırma sorunu mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bor'un Bahçeli Kasabası'nın ışıklandırılmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Beral Albayrak'a sordu..

Niğde UNİKOP Enerji Evi Projesi başladı!

Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde Üniversitesi UNİKOP Enerji Evi Projesi'nin başladığını söyledi. Bütçesinin 3 milyon 350 bin TL olan proje 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Niğde Efendibey TOKİ projesinin altyapı işlerini Komel Enerji yapacak!

Niğde Efendibey Mahallesi TOKİ Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işinin mekanik tesisat işlerini 30 Haziran 2017 tarihine kadar tamamlanmak üzere 7 milyon 150 bin TL + KDV bedelle Komel Enerji yapacak.

Niğde Efendibey kentsel dönüşümde son durum!

Kentsel Dönüşüm’de 1. etap tamamlandı, 2. ve 3. etap çalışmalarının startı verildi. Başkan Akdoğan, proje tamamlandığında Niğde’nin çehresinin değişeceğini söyledi. 2. ve 3. Etap inşaatları yoğun bir tempoyla devam ediyor.

Niğde UNİKOP Enerji Evi projesi Haberi

Niğde UNİKOP Enerji Evi projesi

Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde Üniversitesi UNİKOP Enerji Evi Projesi'nin başladığını söyledi. 

Rektör Görür, UNİKOP Enerji Evi Projesi'nde, Niğde Üniversitesi yerleşkesine yapılacak olan yaklaşık 200 m2 kapalı alan ve 150 m2 yeşil alana sahip güneş enerjisi kaynaklı 20 kw'lık kesintisiz elektrik üreteceğini tamamen çevreci bir sistem dizaynı ve kurulumu yapılacağını belirtti. 


KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı ise, projenin bütçesinin 3 milyon 350 bin lira civarında olduğunu belirterek, 2017 yılı içerisinde projenin tamamlanacağını kaydetti. KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı ve Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür arasında Niğde Üniversitesi Senato Salonunda protokol imzalandı. 


ÖNEMLİ BİR KONUMA GELDİ 


Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür proje ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Dünyanın birçok gelişmiş ülkesinde temiz enerji sistemlerinin geliştirilmesi ve...