29 / 04 / 2024

niğde üniversitesi iletişim fakültesi

niğde üniversitesi iletişim fakültesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Biz dil, adres bilmeyen kardeşlerimle 3 milyar dolarlık ihracat yapan ülkeyi, 160 milyar dolar ihracat yapan Türkiye haline getirdik'' dedi.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi binası hasarlı mı?

Silivri’de meydana gelen 5.8’lik depremin ardından İstanbul’daki çok sayıda yapıda hasar meydana geldi. Depremde İstanbul Üniversitesi İletişim Fakülte binasının da depremde hasar gördüğü iddia edildi.

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Niğde Büyükkışlakçı köyü yerleşim alanı TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bakan Soylu'ya Niğde'nin Çamardı ilçesi Büyükkışlakçı köyü yerleşim alanının genişletilip genişletilmeyeceğini sordu..

Niğde Maden'in yerleşim alanının genişletilmesi talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Ulukışla ilçesine bağlı bir köyün yerleşim alanının genişletilmesi talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'de 4 bin kişilik öğrenci yurdu çalışmaları sürüyor!

Niğde Üniversitesi öğrencilerinin barınma sorununu çözmek amacıyla İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan 4 bin kişilik öğrenci yurdu ile Akkaya Barajı arasında kalan 30 dönümlük alanda peyzaj ve rekreasyon çalışmaları sürüyor.

Niğde UNİKOP Enerji Evi Projesi başladı!

Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde Üniversitesi UNİKOP Enerji Evi Projesi'nin başladığını söyledi. Bütçesinin 3 milyon 350 bin TL olan proje 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Niğde tarihi Göncü Konağı konuk evi olarak hizmete açıldı!

Niğde Üniversitesi, tarihi Göncü Konağı’nın restorasyonunu tamamlayarak konuk evi olarak hizmete açtı. Resmi açılışı Aralık ayının başlarında yapılacak olan Niğde Üniversitesi Göncü Konağı Konukevi, konuklarını ağırlamaya başladı.

Niğde Üniversitesi mimarlık buluşmaları düzenlendi!

Niğde Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi aracılığıyla “Mimarlık Buluşmaları: Niğde 2015 Etkinliği” düzenledi.Program Mimarlık Bölümü Sergi Açılışı ve Kokteylin ardından sona erdi.

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne çevre düzenlemesi!

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yaz tatili itibariyle başlayan inşaat ve çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Tamiratı bitirilmemiş lavabolar, kaloriferler ve fakülte önü çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Niğde Üniversitesi'ne öğrenci yurdu yaptırılacak!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Fertek Köyü, Niğde Üniversitesi Kampüs Yerleşkesi'nde kat karşılığı öğrenci yurdu inşaatı yaptıracak. İşin tahmin edilen inşaat maliyet bedeli 33 milyon 224 bin 141 TL.

Niğde Üniversitesi yanmaz strafor geliştirildi!

Niğde Üniversitesi Endüstriyel Hammaddeler ve Yapı Malzemeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜHAM) bünyesinde yürütülen çalışmalarda İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Bilgil tarafından “Yanmaz Strafor” geliştirildi.

niğde üniversitesi iletişim fakültesi Haberi

niğde üniversitesi iletişim fakültesi

- TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: 

- "Biz dil, adres bilmeyen kardeşlerimle 3 milyar dolarlık ihracat yapan ülkeyi, 160 milyar dolar ihracat yapan Türkiye haline getirdik. Bugün dünyanın en kaliteli araba üretimi bizde. Avrupa'da satılan her dört beyaz eşyadan birini biz üretiyoruz"

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Biz dil, adres bilmeyen kardeşlerimle 3 milyar dolarlık ihracat yapan ülkeyi, 160 milyar dolar ihracat yapan Türkiye haline getirdik. Bugün dünyanın en kaliteli araba üretimi bizde. Avrupa'da satılan her dört beyaz eşyadan birini biz üretiyoruz" dedi.


Hisarcıklıoğlu, TOBB tarafından yaptırılan Niğde Üniversitesi TOBB İletişim Fakültesi binasının temel atma töreninde yaptığı konuşmada, geçen yıl Niğde'ye geldiğinde bu fakültenin yapılması için protokol imzaladıklarını belirtti.


Her yatırıma "kar-zarar" gözüyle baktığını işaret eden Rifat Hisarcıklıoğlu, "Ama tek bir...