05 / 05 / 2024

niğde yakacık satılık akaryakıt istasyonu

niğde yakacık satılık akaryakıt istasyonu

Niğde İl Özel İdaresi tarafından, Niğde Altunhisar Yakacık Köyü'nde yer alan petrol binası, sosyal tesis ve arsası 2 milyon TL bedelle 27 Ağustos'ta ihale ediliyor...

Milli Emlak’tan 41 bin TL’ye satış! İzmir Tire, Niğde Bor'da satılık arsalar!

Son dönemlerde artan ev ve arsa fiyatları kişileri Milli Emlak’ın uygun fiyatlı satışlara yöneltiyor. Milli Emlak, her gün yeni bir ilan yayınlayarak satışları duyuruyor. 

Konutta tablo kararıyor: Satılık ve kiralık ev fiyatları durgunlukta bile artıyor!

Ev alacak milyonlarca kişi konut fiyatlarının nasıl seyredeceğini merak ediyor. Ekonomimcom köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde piyasayı değerlendirdi. Peki satılık ve kiralık ev fiyatları ne olacak?

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Balıkesir Burhaniye'de 2 arsa satılıyor! İhalesi 2 Ağustos'ta! 

Balıkesir Burhaniye'de 2 arsa satılıyor. Arsaların büyüklükleri 1.171 metrekare ve 2.744 metrekare olarak belirlendi.

Aksaray Merkez'de 51 arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Aksaray Merkez'de yer alan 51 arsa 1 milyon 49 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte merak edilenler...

Arsa alacaklara büyük fırsat! Ankara Yenimahalle'de 2 arsa satılıyor!  

Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'nde yer alan 10 bin 153 ve 12 bin 386 metrekare büyüklükteki 2 arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Küçükbakkalköy'de 20 konut satılıyor! 1 milyon 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Atabel İnşaat tarafından, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 20 konut 1 milyon 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ankara-Niğde Otoyolu ile yılda ne kadar tasarruf edilecek?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun açılış töreninde bu otoyol ile yıllık 1 milyar 628 milyon TL tasarruf sağlanacağını belirtmişti.

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde Merkez Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

niğde yakacık satılık akaryakıt istasyonu Haberi

niğde yakacık satılık akaryakıt istasyonu


Niğde İl Özel İdaresi tarafından, Niğde Altunhisar Yakacık Köyü 3406 parselde yer alan 9 bin 960,52 metrekare alandaki petrol binası, sosyal tesis ve arsası 2 milyon TL bedelle satışa çıkarıldı. İhalesi 27 Ağustos 2014 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.



İHALE


TAŞINMAZMAL SATILACAKTIR


Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığından:


Mülkiyeti Niğde il özel idaresine ait İlimiz Altunhisar İlçesi Yakacık Köyü 3406 Parselde kayıtlı 9.960,52 m² alana sahip Petrol Binası, Sosyal Tesis ve Arsa vasıflı (Akaryakıt Satış İstasyonu) taşınmaz satışı yapılmak üzere 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye çıkarılmıştır.


Satışı yapılacak taşınmazın tahmini bedeli ve geçici teminatı aşağıda belirtilmektedir.

İhale 27.08.2014 Çarşamba günü saat 11.00'de Şerif Ali Sok. Kışla Geçidi Adliye Yanı, İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binası/NİĞDE adresinde...