30 / 04 / 2024

Niğdede hızlı tren projesi

Niğdede hızlı tren projesi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'nin çehresini tamamen değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nden, trafiği rahatlatacak altgeçide, stadyum yeri arayışından, Hızlı Tren Projesi'ne kadar merak edilen önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ankara-İstanbul hızlı tren hattında müteahhit firmaya fazla para mı ödendi?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulaştırma Bakanlığı'na yönelttiği soru önergesinde, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Hattı Projesi'nde, müteahhit firmaya fazladan ödenen 6 milyon 398 bin liranın akıbetini sordu. 

Niğde'de planlanan yüksek hızlı tren projesi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'den geçmesi düşünülen yüksek hızlı tren projesi hakkında yazılı soru önergesi hazırladı..

Niğde Ulukışla yüksek hızlı tren projesi mecliste!

Niğde'nin Ulukışla ilçesini de kapsayan bir yüksek hızlı tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara-Sivas hızlı tren hattı projesindeki değişiklikler mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ankara-Sivas hızlı tren hattı projesindeki değişikliklere ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Bakan Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Ankara-İzmir hızlı tren çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Ankara-İzmir hızlı tren demiryolu hattının Polatlı-Afyonkarahisar ve Uşak-Salihli kesimlerinin çalışmalarına ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı..

Bursa Yenişehir hızlı tren projesi çalışmaları TBMM'de!

Bursa Yenişehir hızlı tren projesinde yaşanan bir aksaklık TBMM gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin iki soru hazırladı..

Ankara-Aksaray-Adana yüksek hızlı tren projesi TBMM'de!

Ankara-Aksaray-Adana ve Antalya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projeleri mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Kocaeli hızlı tren projesi mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar İstanbul'u, Sakarya'yı ve Kocaeli'ni ilgilendiren hızlı tren projesini gündeme taşıdı..

Konya-Kayseri Yüksek Hızlı Tren projesine ilişkin 3 sorun mecliste!

Konya-Aksaray- Nevşehir- Kayseri Yüksek Hızlı Tren projesine ilişkin sorunlar Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer tarafından meclise taşındı. Gürer, sorularının Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Malatya’ya hızlı tren ve 2. üniversite geliyor!

Türkiye’ye 10 maddelik Cumhuriyet Bayramı Müjde Paketi’ni açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Malatya’ya da Hızlı tren, 2’nci üniversite, kayısıya teşvik ve yeraltı kaynaklarının işlenmesi için fabrika sözü verdi.

Başbakan Erdoğan: Hızlı tren hattına Kahramanmaraş'ı ekliyoruz!

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş mitinginde halka hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'a yüksek hızlı tren (YHT) müjdesi verdi. Erdoğan, "Hızlı tren hattına Kahramanmaraş'ı ekliyoruz" dedi.

Yüksek Hızlı Tren projeleriyle neresi kaç saat olacak?

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının açılışıyla birlikte işletmede olan YHT hattı uzunluğu 1420 kilometreye ulaşacak. İştehızlı ve yüksek hızlı tren hattı projeleri tamamlanmasının ardından kentler arası hedeflenen seyahat süreleri...

Ankara İstanbul hızlı tren hattı Marmaray ile birleştirilecek!

İstanbul ile Ankara arasını 3,5 saate indiren ve Anadolu ile bağlayan Yüksek Hızlı Tren’in açılışını yapan Başbakan Erdoğan, seferlerin 3 Ağustos Pazar akşamına kadar ücretsiz olacağını müjdeledi.

Niğdede hızlı tren projesi Haberi

Niğdede hızlı tren projesi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan. Niğde'nin çehresini tamamen değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nden, trafiği rahatlatacak altgeçide, stadyum yeri arayışından. Hızlı Tren Projesi'ne kadar kamuoyunun merak ettiği önemli konularla ilgili açıklamalarda bulunarak; "Niğde için 4 yıl içerisinde büyük reformlar yapılacak" dedi. 


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'nin çehresini tamamen değiştirecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Efendibey Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 bin konutun 702 konutluk 1. etabının son teslim tarihi için Mayıs ayını işaret ederken, bin 500 konutluk 2.etap için ihale sürecini de Mart ayında tamamlamayı planladıklarını söyledi. 


6 Bin Konut İle 900 iş yeri..


Geçtiğimiz yıllarda ihaleyi alan firmanın bir takım aksilikler yaşaması nedeni ile Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yaşanan gecikmenin 2014 yılında hızlı bir şekilde kapandığını söyleyen Başkan Akdoğan; "Sosyal donat alanları ve yolların...