10 / 05 / 2024

Niğdede kiralık

Niğdede kiralık

Mülkiyeti Niğde Belediyesi'ne ait olan 42.766,59 metrekare ve 31,715,48 metrekare yüzölçümlerine sahip olan arsalar Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 27 Ekim 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

İstanbul'un en önemli caddelerindeki dükkanlar aylardır kiralık!

Kovid-19 salgını sebebiyle esnaflar, AVM kiracıları ve perakendeciler zoru durumda kaldı. Kiralarını ödeyemeyen vatandaşlar, dükkanlarını boşaltıyor. Bağdat Caddesi'nde, Nişantaşı’nda “kiralık” tabelaları aylardır asılı halde kaldı. 

TKDK'nın kullandığı tüm binalar kiralık çıktı!

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı TKDK'nın kullandığı ülke genelindeki 42 binanın tümü kiralık çıktı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin meclise soru önergesi verdi.

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Ankara'daki kiralık kamu binaları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ankara'daki kiralık kamu binalar hakkında soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Büyükşehir belediyelerinin kullandığı kiralık binalar TBMM'de!

Büyükşehir belediyelerinin kullandığı kiralık binalar mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, binalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kiralık binalarda hizmet veren Bakanlık birimleri mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kiralık binalarda hizmet veren Bakanlık birimlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Vakıflar'dan kiralık 67 gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından kiralık 67 gayrimenkul 31 Aralık 2015 tarihi saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahse konu olan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekareden başlayarak 237 metrekareye kadar çıkıyor.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Niğdede kiralık Haberi

Niğdede kiralık

Mülkiyeti Niğde Belediyesi'ne ait olan 42.766,59 metrekare ve 31,715,48 metrekare yüzölçümlerine sahip olan arsalar Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 2 milyon 234 bin 462 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satış Şartları;

1) Gayrimenkullerin ihalesi 27/10/2014 tarihine rastlayan Pazartesi günü hizalarında yazılı saatlerde belediyemize ait meclis slonumuzda teşekkül edeck Belediye Ercümeni huzurunda yapılacaktır.


2) Belediye ercümeni ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte tam yetkilidir.


3) Şartnamede yer almayan hükümler 2886 sayılı D.İ.K hükümlerine...