30 / 04 / 2024

Niğdede konaklar otele dönüşüyor

Niğdede konaklar otele dönüşüyor

Niğde’nin en büyük sorunlarından konaklama sorunu tarihi konaklarla çözülecek. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’de bulunan 150 tarihi konağın kamulaştırılmasının ardından butik otel olarak turizme kazandıracaklarını söyledi.

Dede mirası konağı otele dönüştürdü!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaşayan girişimci Banu Elif Karabulut, dedesinden kalan konağı KOSGEB desteğiyle butik otele dönüştürdü.

Caner Erkin Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

Fenerbahçe’de top koşturan ve kulüple yıllık 2,5 milyon avroya anlaşma yapan Caner Erkin ve ailesi, kirada oturdukları Nişantaşı’ndaki evinden ayrılarak Beykoz Konakları’ndan lüks bir villa satın aldı.

Nişantaşı Bayrak Konakları'nın yüzde 30'u satıldı!

AB Grup Holding tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Bayrak Konakları, Ağustos ayında tamamlanıyor. AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak açıkladı.

Nişantaşı Bayrak Konakları Ağustos'ta tamamlanıyor!

AB Grup Holding tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Bayrak Konakları, Ağustos ayında tamamlanıyor. Bayrak Konakları, yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Daha şimdiden dairelerin yüzde 30’u satıldı.

Bayrak İnşaat Bayrak Konakları projesine başladı!

İnşaat ve otomotiv sektöründe yatırımları ile iş dünyasında önemli bir yer edinen Bayrak İnşaat Nişantaşı'nda Bayrak Konakları projesinin yapımına başladı. Bayrak İnşaat kentsel dönüşüm ve bina yenileme projelerine Nişantaşı' nı da ekledi.

1985 yılında Dede Efendi'nin evi müze olacakmış!

1985 yılında bestekar Hamamizade Dede Efendi'ni evi, Türk Musikisi Müzesi haline getirilecekmiş. Akbıyık'taki ev, Türkiye Tarihi Evleri Koruma Derneği tarafından 18. yüzyıl Türk evi görünümünde restore edilecekmiş.

Niğde'de tarihi konaklar butik otel olacak!

Niğde’nin en büyük sorunlarından konaklama sorunu tarihi konaklarla çözülecek. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’de bulunan 150 tarihi konağın kamulaştırılmasının ardından butik otel olarak turizme kazandıracaklarını söyledi.

Deniz Seki'nin Sarıyer Konakları'ndaki evine nişanlısı hala kira ödüyor!

Şarkıcı Deniz Seki Sarıyer Konakları'nda yaşarken bir gecede hayatı karardı. Nişanlısı Faruk Salman, şarkıcının hapis cezası kesinleşince kapısını çekip çıktığı evin kirasını ödemeye devam ediyor..

Ufuk Arslan: İstanbul'da han ve konaklar otele dönüşüyor!

Butik otelcilerin Başkanı Ufuk Arslan; İstanbul'da yatak kapasitesinin 300 bini geçtiğini, bu kapasitelerin dolması için yıllık 12 milyon değil 109 milyon turist gelmesi gerektiğini söyledi.

AB Grup, Bayrak Konakları projesine başladı!

AB Grup inşaat, Günesli'de 35 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği AB Yasam Evleri projesinin hemen ardından Nişantaşı'nda 'Bayrak Konakları' projesine başladı. Projede 1+1'den 5+1'e kadar çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

Bayrak Konakları projesi 2015'te bitecek!

AB Grup İnşaat, İstanbul Nişantaşı'nda Bayrak Konakları projesinin yapımına başladı. Valikonağı Caddesi'nin birinci paralelinde yer alan Bayrak Konakları Projesi'nde,1+1, 2+1, 3+1'lerin yanı sıra 5+1 dubleks seçenekleri de mevcut.

Nişantaşı Bayrak Konakları 30 Ağustos 2015'te tamamlanacak!

AB Grup İnşaat, geçtiğimiz günlerde istanbul'un seçkin semtlerinden Nişantaşı'nda Bayrak Konakları projesine başladı. Valikonağı caddesinin birinci paralelinde yer alan Bayrak Konakları Projesi, merkezi konumuyla yatırımcıların ilgisini çekiyor.

AB Grup İnşaat Bayrak Konakları projesine başladı!

AB Grup İnşaat, geçtiğimiz günlerde İstanbul'un seçkim semtlerinden Nişantaşı'nda Bayrak Konakları projesine başladı. Proje bin metrekare arazi üzerinde 2 blok 28 daireden meydana geliyor.

Niğdede konaklar otele dönüşüyor Haberi

Niğdede konaklar otele dönüşüyor

Niğde’nin en büyük sorunlarından konaklama sorunu tarihi konaklarla çözülecek. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’de bulunan 150 tarihi konağın kamulaştırılmasının ardından butik otel olarak turizme kazandıracaklarını söyledi. Vali Kılıç ise, yapılan projeler için kaynak ayrıldığını söyledi.

Kadıoğlu Konağının 2013 yılında kamulaştırılarak Niğde Belediyesinin mülkü haline geldiğini belirten Başkan Akdoğan, "Karabulut sokaktan başlayarak Kadıoğlu Konağının üstüne kadar olan bölümde yaklaşık 9 tane tescilli evimiz var. Bunların kamulaştırma işini Niğde Valiliği ve Niğde Belediyesi olarak yapacağız. Daha sonra bu kamulaştırma işlemi tamamlandıktan sonra bu binaların restorasyon işlerini tamamlayacağız" dedi. Akdoğan: " Burayı gerçekleştirdiğimizde Niğde’mizin faydası olan butik otel gibi, kafeterya gibi bir takım hizmetlere kullanılması için ilgili kişilere tahsis edeceğiz. Vatandaşlara da tahsis edebiliriz, kamuya da tahsis edebiliriz. Burada turistin tarihi konaklarla...