09 / 05 / 2024

niğdede okul yatırımları

niğdede okul yatırımları

Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Niğde’de 2013 yılı içerisinde eğitime 33 milyon 544 bin 868 TL’lik yatırım yapıldığını söyledi. Yatırımlar için Milli Eğitim Bakanlığı, İl Özel İdaresi, ve hayırseverler katkıda bulundu...

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

Mahmut Özer yeni okul yatırımlarını değerlendirdi!

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında yapılan toplantıda okul kapasiteleri ve yeni okul yatırım ve inşaatları masaya yatırıldı.

Turizm yatırımları için tahsis edilen araziler mecliste!

Turizm yatırımları için tahsis edilen araziler mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, bu arazilere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Osmaniye'de yapılacak ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Osmaniye ilinde 2018 yılı için planlanan yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Nevşehir'e yapılan ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Nevşehir'e yapılan ve yapılması planlanan yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Kırıkkale'de eğitim yatırımları hız kesmiyor!

Kırıkkale'de Eğitim yatırımları olan okul inşaatları son sürat devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, kentte devam eden eğitim yatırımlarını inceledi.

Niğde'de yatırımlar ihaleye çıkıyor!

Niğde'de Toplum Sağlık Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu gibi sağlık yatırımları ihaleye çıkıyor.

Niğde'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kentte hayata geçirilecek ulaşım yatırımları ile ilgili bilgi verdi. İşte Başkan Akdoğan'ın o açıklamaları...

Niğde'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Konya Ovası Projesi'nden gelen katkılarla Niğde'ye yapılan yatırımlar hakkında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı..

Konya Karatay'da yatırımlar devam edecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, Karatay’a yapılan yatırımlar hakkında muhtarlarla sohbet etti.

Maslak 1453 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Maslak 1453 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Sami Doğan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 22 Haziran'da Eyüp, Nişancı Mahallesi'nde kuruldu.

Tuncay Akkoyun Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı!

Yapımı devam eden okul inşaatlarını inceleyen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı. Kaymakam Akkoyun, yatırımlarla derslik başına düşen öğrenci sayısının 26’ya gerileyeceğini belirtti.

Mahmut Badem Ödemiş'teki eğitim yatırımlarını anlattı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kuvvetli Mahallesindeki meslek lisesi ve Zafer Mahallesindeki okul talebiyle ilgili somut adımların yakında atılacağını belirterek, 2016 yılının Ödemiş'te eğitim yatırımları açısından altın bir yıl olacağını vurguladı

niğdede okul yatırımları Haberi

niğdede okul yatırımları


Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Niğde’de 2013 yılı içerisinde eğitime 33 milyon 544 bin 868 TL’lik yatırım yapıldığını söyledi.


19 projenin hayata geçirildiğini ifade eden Yaşar şunları dedi: “2013 yılında Müdürlüğümüze yapım, onarım ve ek derslik harcamaları için Bakanlığımız tarafından 30 milyon 344 bin 868 TL, İl Özel İdaresi tarafından 2 milyon 800 bin TL, Hayırsever katkısı olarak ta 400 bin TL olmak üzere toplamda 33 milyon 544 bin 868 TL ödenek aktarılmıştır. Bu ödeneklerle İlimizde Merkez ilçemize 8 okul ve 1 Spor Salonu, Altunhisar ilçemize 3 okul, Çiftlik ilçemize 3 okul, Çamardı ilçemize 2 okul, Bor ilçemize 1 okul, Ulukışla ilçemize de Halk Eğitimi Merkezi yapılmıştır. Bu 19 proje için 28 milyon 697 bin 491,10 TL harcanmıştır”


Yaşar,...