30 / 04 / 2024

Niğdedeki binaların durumu

Niğdedeki binaların durumu

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de binalarda bulunan yangın merdivenlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kastamonu'da binaların depreme karşı risk durumu mecliste!

Kastamonu'da binaların depreme karşı risk durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatında binaların çoğu tamamlandı!

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen sahra hastanesinin büyük bir kısmında sona gelindi. Hastane inşaatının son durumu havadan görüntülendi, birbirinden ayrı inşa edilen binaların birçoğunun tamamlandığı görüldü...

Bursa Hisar’da binaların cepheleri yenilendi!

Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın ilk yerleşim yeri olan Hisar’ın tarihi özelliklerini korumak adına başlattığı Tarihi Hisar Bölgesi Yenileme Projesi'ni tüm hızıyla sürdürüyor. Projenin en önemli çalışmalarından biri olan Oruçbey Caddesi’ndeki binaların cephe sağlıklaştırma çalışmaları tamamlandı. 

İzmit'te imar yolundaki binaların yıkım çalışmaları devam ediyor!

İzmit Belediyesi sınırları içerisinde bulunan, imar yolunda kalan ve şehir estetiği açısından görüntü kirliliği oluşturan binaların yıkım çalışmaları devam ediyor.

Kamu binalarının kiraları mercek altında!

Şehir Plancıları Odası Ankara Şube Başkanı Emre Sevim, fahiş kira bedelleriyle anlaşma yapan kamu kurumlarının devletin kaynaklarını israf ettiğini söyleyerek, "kendi binalarını inşa edebilirler" dedi.

Marmaris'te binaların yüzde 90 kaçak!

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris’te yüzde 90 oranında jaçak yapılaşma problemi bulunan binaların yıkımının başlı başına sorun teşkil ettiğini belirtti..

TOKİ geleceğin binalarını inşa ediyor!

Kalitede yeni bir safhaya geçtiklerini söyleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan,TOKİ kamunun yaklaşık olarak 50 yıllık hizmet binalarını inşa ettiğini belirtti.

Bilişim Vadisi'nde binaların temeli Mayıs'ta atılacak!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir dizi incelemelerde bulunan Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gebze'ye yapılacak olan Bilişim Vadisi'nde binaların temelinin mayıs alında atılacağını söyledi..

Manisa'da eski binaların kamulaştırması devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’da tarihi yapılarla birlikte, yol ve yeşil alan üzerinde kalan eski binaların kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

İstiklal Caddesi'ndeki binaların görünümü yenileniyor!

Türkiye'nin en gözde gezi ve alışveriş merkezlerinden biri olan İstiklal Caddesi'ndeki binaların görünümü yenilenecek. İBB Kentsel Tasarım Müdürlüğü'nün yürüteceği proje kapsamında, caddedeki tüm binaların fotoğrafları çekilecek..

Muratpaşa'da binaların tamamı boyanacak!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, dün Lara Balıkevi'nde, CHP Milletvekili aday adaylarına yönelik bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdi. Uysal, "Turizm kentinde renk uyumu olacak, binaların %70 beyaz kalanı ise diğer renkler olacak." dedi.

Çilimli'deki binaların çehresi değişecek!

ÇİLİMLİ Belediyesi örnek bir meclis karar alarak merkezdeki kötü görüntüyü ortadan kaldırmak adına tamamen kendi imkanlarıyla merkezde bulunan bütün binaların aynı renge boyanması projesini hayata geçirdi.

Şişli Belediyesi kamu tesis ve binalarının onarım işini 16 Mart'ta ihaleye çıkarıyor!

Şişli Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü; bölgede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına ait tesis ve binaların onarım işini 16 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor.

Niğdedeki binaların durumu Haberi

Niğdedeki binaların durumu


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de binalarda bulunan yangın merpenlerine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Gürer sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından cevaplandırılmasını talep etti.


Gürer önergesinde "Niğde'de apartman ve yurtların kaçında yangın merpeni vardır? Apartman ve yurtlarda yangın merpenleri amacına uygun mu kullanılmaktadır? Yurt ve huzurevlerinde kontroller yapılmış mıdır?" diye...