29 / 04 / 2024

Nihal Ergüntan

Nihal Ergüntan

Ergüntan İnşaat Anonim Şirketi, Nihal Ergüntan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak 2015 tarihinde Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Kaşgarlı Mahmut Sokak'ta kuruldu.

Ergün Turan: Üst gelir grubuyla ilgilenmiyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, konut konusunda Türkiye'nin her ilinden yoğun talep aldıklarını söyledi. Turan, Bu yıl 50 bin kişiyi ev sahibi yapacaklarının müjdesini verdi..

Ergün Turan Eskişehir'de inşaatı devam eden konutları inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Atatürk Stadyumu ve Odunpazarı ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapımı devam eden TOKİ konutlarını denetledi.

Cengiz Ergün Gülgün Hatun Hamamı’ndaki çalışmaları inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Gülgün Hatun Hamamı’ndaki çalışmaları inceledi. Ergün hamamın Manisalıların kullanacağı bir cazibe merkezi olacağını belirtti

Cengiz Ergün Muradiye şantiyesini inceledi!

Şantiyeyi inceleyen Başkan Ergün, şantiyenin bir bölümünde yer alan ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet verecek Makine Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz’den bilgiler aldı.

Cengiz Ergün Manisa'daki 17 ilçeye ek gelir sağlayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhan Otel'in yanında bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait arsanın satışından elde edilen gelirin 17 ilçeye eşit şekilde dağıtılması için Büyükşehir Belediye Meclisi'ne önerge vereceklerini bildirdi.

Halil Ergün'ün villası toprak kayması sonucu hasar gördü!

Anadolu Hisarı ’ndaki Göksu Tepe Sitesi ’ndeki villası kendisi uykudayken toprak kayması sonucu büyük hasar gören usta aktör Halil Ergün, ölümden döndü.

Ergün Olcay: Son 10 yılın zenginleri inşaat sektöründen!

ORSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Olcay, sanayinin, Türkiye'nin toplam milli gelirinden aldığı payda düşüş olduğunu belirterek, "Bunun orta ve uzun vadede çeşitli ekonomik ve ticari problemlere yol açacağı aşikardır'' dedi.

Mehmet Ergün Turan Pamukkale'deki kentsel dönüşüm projelerini ziyaret etti!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yapmakta olduğu konut ve sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Ergün Turan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi alanında incelemelerde bulundu!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Uşak’ta uygulanan kentsel dönüşüm projesinin, Anadolu kentlerine örnek teşkil edecek çok özel bir proje ve yerinde kentsel dönüşümün en iyi örneklerinden biri olduğunu ifade etti.

Cengiz Ergün Manisa projelerini anlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere kazandırılacak projeleri sıralayan Başkan Ergün, Manisa’yı 17 ilçesiyle bir bütün olarak düşündüklerini ve ortaya koyacakları hizmetlerle şehrin adına yakışır bir şekilde büyüyeceğini vurguladı.

Mehmet Ergün Turan Aksaray'da kentsel dönüşüm incelemesi yaptı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M.Ergün Turan ve beraberindeki heyet, Aksaray'a gelerek Kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir dizi incelemelerde bulundu.

Rifat Ergör kimdir?

Mimar Rifat Ergör kimdir? Rifat Ergör, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Rifat Ergör, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Rifat Ergör..

Cengiz Ergün: Manisa'yı yeniden inşa edeceğiz!

Birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan Başkan Ergün, imar planları, 6 ilçeye kavşak projesi, katı atık bertaraf tesisi, atık su arıtma tesisleri ve trambüs hattı ile Manisa’yı adeta yeniden inşa edeceklerini söyledi.

Nihal Ergüntan Haberi

Nihal Ergüntan

Ergüntan İnşaat Anonim Şirketi, Nihal Ergüntan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Ergüntan İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat İle İlgili Olarak; 1. Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, ambar, spor tesisleri, kanal, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, turistik tesisler inşa etmek, tatil köyü ve siteler kurmak ve işletmek, altyapı inşaatları, konusu ile ilgili, devletin ve sektörlerinin veya özel sektörlerin her türlü kamuya ait inşaat ihalelerine katılmak, taahhüt etmek ve bu konularda her türlü etüt, plan ve proje yapmak, teknik müşavirlik, şantiye şefliği, TUS ve kontrollük hizmetleri yapmak her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, yurtiçi ve yurtdışı taahhüt, taşeronluk hizmetleri, 2. Her...