05 / 05 / 2024

Nihal Salkım

Nihal Salkım

Kahramanmaraş'ta 20 yıllık emlakçilik yapan Nihal Salkım: "Tayini Kahramanmaraş'a çıkmış memurların Eylül ayında gelmesiyle hazır bulunan konut sıkıntısı daha da artacak.Kahramanmaraş'a gelenler şehir dışından ev istiyorlar" dedi.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

Şahinbey Belediyesi tam 29 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey'de yer alan 29 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Abdulhamidhan, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Cebeler, Gerciğin, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş, Mavikent, Sarısalkım ve Savcılı mahallelerinde yer alıyor.

Migros'ta taze kaşar 69 TL'ye, salkım domates 19 TL'ye, beyaz peynir 64 TL'ye düştü!

Migros Market "Sanal Market'te Taze Perşembe" kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 18 adet ürün indirime girdi. İşte Migros kampanya detayları...

Nz Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nz Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihal Baydar ve Zuhal Yiğit ortaklığında kuruldu.

Ankara Hal fiyatları açıklandı! Karnabahar ve mandalina 5 lira, salkım domates 12 lira! 16 Kasım 2022 fiyat listesi 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 16 Kasım 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, Ankara Hali'nde pancar, karpuz, soğan, patlıcan, kavun, muz, salatalık, ayva, patates ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 16 Kasım 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Metin Salkımçiçek tarafından kuruldu!

Dikmen Prefabrik İnşaat Reklam Elektrik Ambalaj Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikmen Prefabrik İnşaat Reklam Elektrik Ambalaj Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Salkım tarafından kuruldu.

Şahinbey'de 7.4 milyon TL'ye icradan satılık bağ!

Gaziantep İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından Gaziantep Şahinbey Sarısalkım Mahallesi Çakmaklı Mevkiinde yer alan bağ vasfındaki taşınmaz 7 milyon 400 bin 698 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Sarısalkım Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni sosyal tesisi hizmete açtı.

Nihal Yıldırım kimdir?

Nihal Yıldırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Şişli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nihal Yıldırım kimdir? Nihal Yıldırım, hangi işlerde görev aldı?

Turgut Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Turgut Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi Kaya Turgut, Mehmet Tunç Turgut, Haluk Salkım, Fatoş Kılıç Bıçakcıoğlu ve Şaban Erdikler ortaklığından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli Yahya Kaptan’daki üç cadde yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Yahya Kaptan’da yol yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi, Bestekar Amir Ateş Caddesi ve Uluçınar Caddesi’nde çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Nihal Salkım Haberi

Nihal Salkım

Kahramanmaraş'ta 20 yıllık emlakçılık yapan Nihal Salkım, Kahramanmaraş'ta yaşanan konut sıkıntısını Manşet Gazetesi'ne değerlendirdi. Eylül ayıyla atanan ve tayini Kahramanmaraş'a çıkan memurların da gelmesiyle konut sıkıntısının daha da artacağını ifade eden Salkım, gelen memurların şehir merkezinden ev istemesinin de kira fiyatlarının artmasında etkili olduğuna dikkat çekti. 

Suriyeli Mültecilerin kira ve satılık ev fiyatlarını artırdığı söylentilerinin gerçekle bağdaşmadığını belirten {- Salkım, Müteahhitlerin yeni konut yerlerini değerlendirmesi gerektiğini . VH^uladı. Salkım şunları kaydetti: "Tâyini Kahramanmaraş'a çıkmış memurların Eylül ayında gelmesiyle hazır bulunan konut sıkıntısı daha da artacak.Kiraİık sorunu boyumuzu aştı. İl dışından gelenler, atanarak ve ya tayin ile Kahramanmaraş'a gelenler şehir dışından ev istiyorlar. 


Çarşı bölgesinde ise bakımsız evler bulunuyor. Bunların tek avantajı kombisinin bulunmasıdır. Bu yerler ise 600-700 TL'den kiraya gidiyor. 20'ye...