01 / 05 / 2024

Nihat Aslantaş

Nihat Aslantaş

AzelGrup Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş: "Küçük metrekareli evler peynir ekmek gibi satılıyor. Yaşam tarzı ile birlikte tercihler bu yönde değişiyor. Buna karşılık balkon ve teraslar olabildiğince büyük isteniyor."dedi.

Azel Kule'de az maliyetle konforlu yaşam!

Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, rezidansların yer aldığı çok katlı modern konut projelerinin üstün teknik nitelikler yanında sosyal donatıyla öne çıktığını belirtti.

Ses yalıtımı ile binalarda gürültü tarih oluyor!

Apartman ve sitelerde zaman zaman mahkemelere dahi taşınan tartışmalara neden olan "komşu gürültüsü",yeni konut projelerinde tavan, taban, cam ve duvarlarda, ses yalıtımına özel önem verilmesiyle birlikte son buluyor.

Nihat Aslantaş: Konut seçiminde en önemli kriter lokasyon!

Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Aslantaş, "Doğru lokasyonda çok önemli. Sunduğu yaşam biçimiyle hem projeye hem de bölgeye değer katan konutlara yatırım yapılmalı" diye konuştu.

Nihat Aslantaş: Kuleler, kapıcılık mesleğine sınıf atlatacak!

Hemen her semtte yükselmeye başlayan kule konut ve plazalar, istihdama önemli katkılar sağlarken, başta kapıcılık olmak üzere bazı mesleklere de sınıf atlatacak. Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş konuyu değerlendirdi.

Nihat Zeybekçi'ye İdris Güllüce vekalet edecek!

Bugün Kazakistan Cumhuriyeti’ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce vekalet edecek.

İdris Güllüce Nihat Zeybekçi'ye vekalet edecek!

İdris Güllüce, bugün İran İslam Cumhuriyeti’ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığına vekalet edecek.

Nihat Zeybekci: Rus turist sayısında azalma olmayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Aldığımız tedbirler ve verdiğimiz desteklerle bu sezon Rusya'dan gelen turist sayısında azalma beklemiyorum. Rus turistler başka ülkelere gitmekten vazgeçecekler belki ama Türkiye'ye daha çok gelecekler" dedi.

Nihat Özdemir: 3.Havalimanı bir nevi üniversite olacak!

İstanbul'u bölgenin yeni yıldızı yapacak dev projelerin heyecan verici olduğunu söyleyen Limak Holding'in patronu Nihat Özdemir, "Bu projelerde bir virgülüm olabilir mi diye bakıyorum" dedi.

Nihat Zeybekci: Faiz artışı beklentileri ekonomiyi negatif etkileyecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ABD Merkez Bankası (FED) Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) dün sona eren mart ayı toplantısı kararlarını değerlendirdi.

Konutta küçük ev dönemi başlıyor!

AZEL Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş' a göre Türkiye'de artık küçük daireler tercih ediliyor. Aslantaş, toplumun yapısı ile birlikte tüketim alışkanlıklarının da değiştiğini kaydetti..

Nihat Zeybekçi: Faiz oranları düşürülmeli!

Faizlerin hâlâ yüksek olduğunu ifade eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye'de yatırım yapılmasını zorlaştıran faiz oranlarının aşağı düşürülmesi gerektiğini kaydetti.

Türkiye’de artık küçük daireler tercih ediliyor!

AzelGrup Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş: "Küçük metrekareli evler peynir ekmek gibi satılıyor. Yaşam tarzı ile birlikte tercihler bu yönde değişiyor. Buna karşılık balkon ve teraslar olabildiğince büyük isteniyor."dedi.

Nihat Özdemir: Halka arz için gerekli zaman ve şartı bekliyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İnşaat ayrıldığında, turizm dahil çimento ve enerjide halka arza hazırız. Gerekli zaman ve şartı bekliyoruz." dedi..

Nihat Özdemir: Faizlerin yüksekliği yatırımı önlüyor!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirterek, "İşsizliğe çare ancak yatırımla olabilir. Bu nedenle işadamı olarak faizlerin düşmesini destekliyoruz" dedi.

Nihat Zeybekçi: Faiz indiriminde korkak davrandık!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Merkez Bankasının faiz politikasına ilişkin, "Faiz indiriminde korkak davrandık. Gereksiz şekilde bu ülkenin ekonomisinin bu maliyete katlanmasına sebep olduk" dedi.

Nihat Zeybekci: Müteahhitlerin elinden tutacağız!

Nihat Zeybekci, "Köprü inşaatının İngiliz müteahhitlere verilmesi. Biz de hükümet olarak müteahhitlerin elinden tutacağız, tüm dünyadaki projeleri tek tek kovalayacağız." dedi.

Küçük konutlar daha çok tercih ediliyor!

Büyük kentlerde yükselen modern konut kulelerinde, daha az maliyetle konforlu yaşamı yakalamak isteyenlerin ilgisi, küçük konutlara talebi artırıyor. Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş açıkladı;

Nihat Aslantaş Haberi

Nihat Aslantaş

Yaşam şartlarının değişmesi ile birlikte konut alıcılarının beklentileri de değişiyor. Amerika ve Avrupa’da büyük ölçüde küçük konut tercih edilirken Türkiye’de olabildiğince büyük ve geniş alanlar revaçtaydı. Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, “Türkiye’de artık küçük daireler tercih ediliyor” diye konuştu. 


Toplumun yapısı ile birlikte tüketim alışkanlıklarının değiştiğini kaydeden Aslantaş, “Mütahitler de küçük konut üretmeye yöneliyor. Bireysel yaşama isteği, küçük aile yapısı, konforlu ama ekonomik yaşam arzusu gibi pek çok nedenle küçük konutlar talep ediliyor. Isı tasarrufu, temizlik kolaylığı gibi nedenler de küçük konutları cazip kılıyor. Zorlaşan yaşam koşulları bireyleri hayatı daha kolay ve pratik hale getirecek tedbirlere yöneltiyor. Minimum metrekareden maksimum fayda sağlanmak isteniyor ” dedi. 


Azel Kule’nin  ileri teknoloji ve konfor odaklı bir proje olduğunu belirten Aslantaş, Azel...