02 / 05 / 2024

Nihat Ayman İnşaat Kimin

Nihat Ayman İnşaat Kimin

Nihat Ayman İnşaat Hafriyat Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nihat Ayman tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te Emine Özbek tarafından kuruldu.

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Aytek, Serhat Aytek  tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti!

Betül osmanoğlu'nun eşi İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti. Osmanoğlu'nun ailesi ve Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 1959 Mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ayman Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayman Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Yuşa Aydın tarafından kuruldu.

Nihat Ayman İnşaat Hafriyat Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nihat Ayman İnşaat Hafriyat Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nihat Ayman tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nihat Özdemir: Nüfus artışı ile konut ihtiyacı büyüyor!

Gayrimenkul sektöründe de atağa geçeceklerini ifade eden Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir nüfus artışının konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyledi.

Demirdeki KDV yüzde 18'den yüzde 9'a düşürülmeli!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu’nda (İMKON) bir araya geldi.

Ayman Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayman Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Efe Kökçü Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Sarıyer, Huzur Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

İnşaat sektörü temsilcileri Nihat Zeybekçi'yi ziyaret etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’in başkanlığında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişi yaptı.

Nihat Özdemir: Halka arz için gerekli zaman ve şartı bekliyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İnşaat ayrıldığında, turizm dahil çimento ve enerjide halka arza hazırız. Gerekli zaman ve şartı bekliyoruz." dedi..

Nihat Zeybekci: İnşaat sektörü ekonominin en önde giden lokomotifidir!

Türkiye'nin en büyük konut projelerini tek çatı altında buluşturuyor. Fuarın dün yapılan açılışında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "İnşaat sektörümüz bizim için ekonominin en önde giden lokomotifidir" dedi.

Nihat Ayman İnşaat Kimin Haberi

Nihat Ayman İnşaat Kimin


Nihat Ayman İnşaat Hafriyat Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nihat Ayman tarafından kuruldu.



Nihat Ayman İnşaat Hafriyat Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Sirket her türlü özel, resmi kurum ve kuruluslara ait imar yapılasma toplu konut sosyal konut yapı kooparatifi, fabrika okul is hanı sanayi sitesi yol, bordür kaldırım,çocuk parkları, baraj, köprü kanal ve bilumum tesisat, ısıtma tesisleri insaa ve isletmek, kat karsılıgı insaat yapmak yapılan insaatların yıkımını yapmak, insaatların yapımı veya isletilmesi konusunda ihale ve taahhütlere girmek, taseronlugunu yapmak, bunların ticaretini yapmak, kamp tesisleri kurmak yurt içinde ihalelere katılmak, ipotek almakve vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Nihat Ayman İnşaat Hafriyat Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Fevzi...