03 / 05 / 2024

Nihat Çiftçi kimdir

Nihat Çiftçi kimdir

Uzun yıllardan beri bitirilemeyen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, açıklık getirdi. Çiftçi ''Kentsel dönüşüm Şanlıurfa'da kolay değil. Yeşildirek'te kentsel dönüşümün gerçekleşmemesinin nedeni yoğun bir yapının olmasıdır."dedi.

Nihat Çiftçi müteahhitlerle bir araya geldi!

Müteahhitlerle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi sektör temsilcilerinin sorunlarını dinleyerek yapılacak olan çalışmalar ile ilgili yol haritası konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Şanlıurfa Karaköprü'de Kültür Sarayı inşa edilecek!

Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa’da bir ilke daha imza atarak, Kültür Sarayı Projesi’ni hayata geçiriyor.Başkan Çiftçi, "Kültür Sarayı 9000 m2 kapalı alan üzerine inşa edilecek" dedi.

Çiftçi ve yetiştiricilerden 7 bin 200 günde emeklilik talebi!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik, çiftçi ve yetiştiricilerin mesai kavramı olmaksızın çalışan ve üreten emekçiler olduğunu ifade ederek, bu kişilerin de 7 bin 200 günde emekli olabilmeye hak kazanmasını istedi.

Mehmet Emin Çiftçi kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Çiftçi kimdir? Mehmet Emin Çiftçi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Emin Çiftçi'nin biyografisi...

Ali Vedat Çiftçi kimdir?

Ali Vedat Çiftçi kimdir? Ali Vedat Çiftçi hangi görevlerde bulundu?

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Şanlıurfa Çiftçi Trambüs Projesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, trambüs projesinin 1’inci etap çalışmalarıni yerinde inceledi. Projede 1’inci etap çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Nihat Çiftçi Karaköprü yatırımlarını değerlendirdi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü'de bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Karaköprü Belediyesi'ne giden Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte 2016 yılında ilçede yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Nihat Çiftçi: Esnafın yer temin sorununu çözeceğiz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Buğday Pazarı ve Zahireciler Borsası esnafının yeni bir alana taşınması ile ilgili taleplerini dinleyerek sorunu çözeceklerini söyledi.

Nihat Çiftçi: Alt yapı sorunun tamamıyla bitireceğiz!

Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış olduğumuz yatırımlar Şanlıurfa'yı günbegün ileriye taşımaktadır" dedi.

Nihat Çiftçi'den çevre yolu müjdesi!

Dev projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak ve Şanlıurfa çevre yolu ağını bir birine bağlayacak olan Kuzeybatı Çevre yolunun yapım müjdesini verdi.

Nihat Çiftçi Şanlıurfa yatırımlarını anlattı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Şanlıurfa'da bulunan 13 ilçe de alt yapı ve üst yapı hizmetlerinin plan ve programlar çerçevesinde gerçekleştiğini belirtti.

Nihat Çiftçi: Viranşehir'i yeniden inşa edeceğiz!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde gerçekleştirilen halk buluşmaları kapsamında Viranşehirlilerle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve Viranşehir'de gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattı.

Nihat Çiftçi'den Prestij Caddesi açıklaması!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Emniyet Caddesinde yürüttüğü Prestij Caddesi çalışması kapsamında bazı haberlerin medya kuruluşlarda yer almasıyla ilgili olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, açıklama yaptı.

Nihat Çiftçi: Şanlıurfa'yı yeniden inşa edeceğiz!

Dönüşüm başlattıklarını söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'yı yeniden inşa etme hedefleri doğrultusunda TOKİ ile 15 bin konutluk proje için anlaşma imzaladıklarını söyledi.

Nihat Çiftçi kimdir Haberi

Nihat Çiftçi kimdir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kentteki ulusal ve yerel basııı temsilcileriyle bir araya geldi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çiftçi, yıllardır kenttin kangren yaralarından olan 'Kentsel Dönüşüm'e yönelik açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşüm çalışmalarında çok büyük yol kat edildiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi," Büyükşehir Belediyemizde kentsel dönüşüm şube müdürlüğümüz bulunuyor. Şubemiz TOKİ ile işbirliği içerisinde hareket ediyor. Sanayi projesi çok önemli bu noktada. Geçen hafta sanayide yıkıma başladık. 2'nci etapta yıkım başlandı. Şu aşamada sanayiyi çok güzel bir şekilde yıkımını gerçekleştireceğiz. 


'TOKİ, YEŞİLDİREK'TE 60 BİN METREKARELİK BİR ALAN ELDE ETTİ' 


Yıllardır maalesef toplum bir beklenti içerisine konulmuş; fakat adım atılmamıştır. Her şey zemine oturtulmadan serbest bırakılmıştır. Davalık olan yerlerimiz bulunuyor. Geçmişte karara bağlananlar var, bağlanmayanlar var. Hakkı zayi olanlar var....