28 / 04 / 2024

Nihat Çiftçi: Viranşehir'i yeniden inşa edeceğiz!

Nihat Çiftçi: Viranşehir'i yeniden inşa edeceğiz!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde gerçekleştirilen halk buluşmaları kapsamında Viranşehirlilerle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve Viranşehir'de gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattı.




Şanlıurfa merkez ve ilçelerde Büyükşehir Belediyesi ile vatandaşlar arasında diyalogu artıran halk buluşmaları kapsamında Viranşehirlilerle bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve Viranşehir'de gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattı.


Toplantıda vatandaşların talep ve önerilerini de bir bir not eden Başkan Nihat Çiftçi, birlik ve beraberlik içerisinde Viranşehir'in beklediği hizmetleri vereceklerini vurguladı.


Planlı bir şekilde Viranşehir'in geleceğini inşa edeceklerini vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi,


"Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinlemek için başlattığımız Halk buluşmaları kapsamında sizlerin sorunlarını dinlemek için buraya geldik. Viranşehir'de başlatacağımız projeleri ve çalışmaları planlı ve programlı bir şekilde yapıp sizlerin hizmetine sunacağız. Viranşehir'in sorunlarının olduğunu biliyoruz ve sorunların üstüne gitmeyi hedefliyoruz. Öncelikle ilçe genelinde ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüz ve diğer tüm daire başkanlıklarımızla koordinasyonlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız ilçe genelinde alt yapı sorununu tamamen çözüp vatandaşlarımızın hizmet kalitesini yükseltmek. İlçe merkezinde ve kırsal mahallerde başlatacağımız üst yapı çalışmalarını da planlı bir şekilde başlatacağız. Allahın izniyle 2016'da ilçe genelinde yapacağımız 160 km yolun büyük bir kısmının ihalesini tamamlayarak havaların iyi olmasıyla birlikte çalışma başlatacağız. Bu tür buluşmaları ilerleyen dönemlerde de yapacağız. Katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.


Gerçekleştirilen halk buluşmasında talep ve önerilerini Başkan Nihat Çiftçi'ye anlatan Viranşehirliler bu tür buluşmaların devamını diledi.


"VİRANŞEHİR'DE BÜYÜK PROJELERE  İMZA ATACAĞIZ"


Gerçekleştirilen Halk buluşmasının ardından Viranşehir'de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalini ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, burada yetkililerden bilgi aldı.


Ziyaretleri kapsamında İlçe genelinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan projeleri ve alan incelemelerinde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesine devredilen atıl durumda bulunan Sulutepe Gölet'ini gezdi.


2016'da Büyükşehir Belediyesi tarafında gerçekleştirilecek projelerin alan incelemelerini yaptıklarını  belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Sorunlarını yerinde tespit ettik. İlerleyen dönemlerde Viranşehir'de önemli çalışmalara imza atacağız. Viranşehir ziyaretimizin ardından çalışma arkadaşlarımızla ilçenin geleceği ve projelerini tekrar masaya yatırarak çalışmalara başlayacağız. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza başlayarak ilçemizin sorunlarını çözeceğiz" dedi.


Ziyaretlerinden dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ise, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi sağolsun saban erken saatlerinde Daire başkanlarıyla birlikte ilçemize gelerek akşamın ilerleyen saatlerine kadar burada incelemelerde buldu. Sorunları yerinde görerek  vatandaşlarla bir araya geldi. Allahın izniyle birlikte vatandaşlarımıza hizmetkar olarak çalışacağız" dedi.



AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ise, " Ziyaretlerinden dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye ve Milletvekilimiz Mehmet Akyürek'e teşekkür ediyoruz. Viranşehir'de Allah'ın izniyle bir ve birlikte büyük çalışmalar ortaya çıkartacağız.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön