15 / 05 / 2024

nihat çiftçi viranşehir projeleri

nihat çiftçi viranşehir projeleri

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde gerçekleştirilen halk buluşmaları kapsamında Viranşehirlilerle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve Viranşehir'de gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattı.

Çiftçi ve yetiştiricilerden 7 bin 200 günde emeklilik talebi!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik, çiftçi ve yetiştiricilerin mesai kavramı olmaksızın çalışan ve üreten emekçiler olduğunu ifade ederek, bu kişilerin de 7 bin 200 günde emekli olabilmeye hak kazanmasını istedi.

Viranşehir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir'de hayata geçecek millet bahçesi projesinin detaylarını anlattı. Başkan Ekinci, 140 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan devasa millet bahçesi projesi için ihale yapılacağını açıkladı. 

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Viranşehir'de arazi kavgası: 5 yaralı!

Şanlıurfa Viranşehir'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

TOKİ Viranşehir 2. kademe ikmal inşaatı işi ihalesi yarın!

Şanlıurfa Viranşehir Pompaj Sulaması 2 Kademe İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 alt gelir projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Viranşehir 2 kademe ikmal inşaatı işi ihalesi 15 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Viranşehir Pompaj Sulaması 2 Kademe İkmal İnşaatı İşi ihalesi 15 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap projesinde yer alan 95 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap projesinde yer alan 61 adet konut için başvuru dönemi sona eriyor.

nihat çiftçi viranşehir projeleri Haberi

nihat çiftçi viranşehir projeleri


Şanlıurfa merkez ve ilçelerde Büyükşehir Belediyesi ile vatandaşlar arasında diyalogu artıran halk buluşmaları kapsamında Viranşehirlilerle bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve Viranşehir'de gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattı.


Toplantıda vatandaşların talep ve önerilerini de bir bir not eden Başkan Nihat Çiftçi, birlik ve beraberlik içerisinde Viranşehir'in beklediği hizmetleri vereceklerini vurguladı.


Planlı bir şekilde Viranşehir'in geleceğini inşa edeceklerini vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi,


"Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinlemek için başlattığımız Halk buluşmaları kapsamında sizlerin sorunlarını dinlemek için buraya geldik. Viranşehir'de başlatacağımız projeleri ve çalışmaları planlı ve programlı bir şekilde yapıp sizlerin hizmetine sunacağız. Viranşehir'in sorunlarının olduğunu biliyoruz ve sorunların üstüne gitmeyi hedefliyoruz. Öncelikle ilçe genelinde ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüz ve diğer tüm daire başkanlıklarımızla koordinasyonlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız ilçe genelinde alt yapı...