14 / 05 / 2024

viranşehir 2016 projeleri

viranşehir 2016 projeleri

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde gerçekleştirilen halk buluşmaları kapsamında Viranşehirlilerle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve Viranşehir'de gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı. Törenle açılan terminalin açılışına Belediye Başkanı Nihat Çiftçi katıldı.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Şanlıurfa Viranşehir yatırıma doyuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin Viranşehir'de hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceledi.

Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Her ilçeye modern otogar kazandırma çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni hizmete açtı.

Viranşehir prestij caddesine kavuştu!

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerinde yaşam standardını yükseltmek için geliştirdiği Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi'nin Viranşehir'deki bu yöndeki çalışmaları tamamlandı.

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları satışta!

TOKİ tarafından Şanlıurfa Viranşehir'de inşa edilen 62 adet standart konut ve 126 adet alt gelir grubu konut satışa çıktı. Başvurular 30 Haziran 2017'de son bulacak.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları başladı. Projede daire fiyatları 138 bin 737 TL ile 181 bin 723 TL arasında değişiyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesinde daireler alt gelir grubu kapsamında satışa sunuluyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir son başvuru 2017!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesinde toplamda 62 adet daire yer alıyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Viranşehir son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu son başvuru!

263 konutluk TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesindeki 126 konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu son başvuru ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları 2017!

Toplamda 62 adet daireden meydana gelen TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları 2017..

viranşehir 2016 projeleri Haberi

viranşehir 2016 projeleri


Şanlıurfa merkez ve ilçelerde Büyükşehir Belediyesi ile vatandaşlar arasında diyalogu artıran halk buluşmaları kapsamında Viranşehirlilerle bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve Viranşehir'de gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattı.


Toplantıda vatandaşların talep ve önerilerini de bir bir not eden Başkan Nihat Çiftçi, birlik ve beraberlik içerisinde Viranşehir'in beklediği hizmetleri vereceklerini vurguladı.


Planlı bir şekilde Viranşehir'in geleceğini inşa edeceklerini vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi,


"Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinlemek için başlattığımız Halk buluşmaları kapsamında sizlerin sorunlarını dinlemek için buraya geldik. Viranşehir'de başlatacağımız projeleri ve çalışmaları planlı ve programlı bir şekilde yapıp sizlerin hizmetine sunacağız. Viranşehir'in sorunlarının olduğunu biliyoruz ve sorunların üstüne gitmeyi hedefliyoruz. Öncelikle ilçe genelinde ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüz ve diğer tüm daire başkanlıklarımızla koordinasyonlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız ilçe genelinde alt yapı...