29 / 04 / 2024

Viranşehir prestij caddesine kavuştu!

Viranşehir prestij caddesine kavuştu!

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerinde yaşam standardını yükseltmek için geliştirdiği Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi'nin Viranşehir'deki bu yöndeki çalışmaları tamamlandı.




Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerinde yaşam standardını yükseltmek için geliştirdiği Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi'nin Viranşehir'deki bu yöndeki çalışmaları tamamlandı. Daha geçtiğimiz yıllara kadar eskimiş altyapısı ile su birikintilerinin oluştuğu caddeler, yenilenen altyapısı ve kaliteli asfaltı ile halkın hizmetine sunuldu.


Viranşehir ilçe merkezinde başlatılan prestij cadde uygulamasının kısa bir sürede tamamlayarak ilçenin en büyük caddesinin alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi sürdürdüğü sistemli çalışmalar ile Viranşenir'i büyük bir sıkıntıdan daha arındırılmış oldu.


Viranşehir ilçe merkezinde bulunan Ceylanpınar, Karacadağ, Urfa ve Derik Caddelerinde Prestij Cadde uygulamasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, buradaki çalışmasının ardından asfalt serimini diğer bağlantı yollarına yönlendirdi.


VİRANŞEHİR  KIRSALINDA ASFALT ATAĞI


Viranşehir'de 239 bin metrekare sıcak asfalt hizmeti sunan Büyükşehir, Viranşehir'in kırsal bölgelerine de en iyi hizmeti ulaştırabilmek için gerek araç filosu gerekse personeli ile sezon içerisinde çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdü.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir'in kırsal bölgelerinde 48 kilometre 1. Kat Sathi Asfalt, 149 kilometre ise 2. Kat Sathi Asfalt Kaplama işi gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca 222 kilometrelik stabilize yol çalışması ile deforme olmuş asfalt bölgelerine bin 447 ton rotmiks yama da yaparak Viranşehir kırsalındaki vatandaşlara hizmet ulaştırdı.


VİRANŞEHİR MAHALLELERİNE EN İYİ HİZMET


Viranşehir mahalle yollarını daha modern ve temiz kılabilmek için ilçe genelinde yaklaşık olarak 160 bin metrekare kilitli beton parke döşeyen Büyükşehir Belediyesi, ilçeyi modern bir kimliğe büründürdü. Kışın çamurlu, yazın ise tozlu mahalle görüntüsünü ortadan kaldırmayı amaçlayan Büyükşehir, çalışmalarını tüm ilçeye yaydı.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön