15 / 05 / 2024

Viranşehir prestij cadde

Viranşehir prestij cadde

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerinde yaşam standardını yükseltmek için geliştirdiği Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi'nin Viranşehir'deki bu yöndeki çalışmaları tamamlandı.

Bahçeşehir Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor!

6 yolun prestij cadde haline getirildiği Başakşehir'de Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor.

Konya Hüyük'e 4,8 milyon liralık prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Hüyük İlçesi’nde 4,8 milyon liralık prestij cadde yatırımı gerçekleştirdi.

Eyüp Esentepe'de prestij cadde çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Eyüp Belediyesi iş birliğiyle Esentepe Mahallesinde prestij cadde çalışmalarına başladı.

Konya Cihanbeyli’ye 7,3 milyon liralık prestij cadde!

Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya’nın ilçelerine önemli yatırımlar kazandıran Konya Büyükşehir Belediyesi, Cihanbeyli’de 7,3 milyon liralık prestij cadde yatırımını hayata geçirdi.

Viranşehir prestij caddesine kavuştu!

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerinde yaşam standardını yükseltmek için geliştirdiği Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi'nin Viranşehir'deki bu yöndeki çalışmaları tamamlandı.

Konya Çeltik'e 2,5 milyonluk prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Çeltik’te sona yaklaştığı prestij cadde düzenlemesine 2 milyon 500 bin lira harcadı.

Konya Yunak'a 3,2 milyonluk prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yunak’ta tamamladığı prestij cadde çalışmalarına 3 milyon 200 bin lira harcadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçeye değer katan caddelerin hayırlı olmasını diledi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvuru!

Dairelerin 3+1 olarak tasarlandığı projede 89 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvuru...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvurusu!

Ödemelere göre 216 aya kadar vade sağlanan projede 89 adet konut bulunuyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvurusu....

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuru!

96 adet konutun satışta olduğu projede 240 ay vade uygulanıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuru...

Erzurum Cumhuriyet Caddesi prestij cadde oluyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in “Prestij Cadde” projesini Cumhuriyet Caddesi’nde de uygulayan Büyükşehir’in ekipleri, söz konusu yerde hummalı bir çalışma içerisinde.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir Grubu son başvurusu!

96 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir Grubu son başvurusu...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü!

89 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 216 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü...

Viranşehir prestij cadde Haberi

Viranşehir prestij cadde


Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerinde yaşam standardını yükseltmek için geliştirdiği Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi'nin Viranşehir'deki bu yöndeki çalışmaları tamamlandı. Daha geçtiğimiz yıllara kadar eskimiş altyapısı ile su birikintilerinin oluştuğu caddeler, yenilenen altyapısı ve kaliteli asfaltı ile halkın hizmetine sunuldu.


Viranşehir ilçe merkezinde başlatılan prestij cadde uygulamasının kısa bir sürede tamamlayarak ilçenin en büyük caddesinin alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi sürdürdüğü sistemli çalışmalar ile Viranşenir'i büyük bir sıkıntıdan daha arındırılmış oldu.


Viranşehir ilçe merkezinde bulunan Ceylanpınar, Karacadağ, Urfa ve Derik Caddelerinde Prestij Cadde uygulamasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, buradaki çalışmasının ardından asfalt serimini diğer bağlantı yollarına yönlendirdi.


VİRANŞEHİR  KIRSALINDA ASFALT ATAĞI


Viranşehir'de 239 bin metrekare sıcak asfalt hizmeti sunan Büyükşehir, Viranşehir'in kırsal bölgelerine de en iyi hizmeti ulaştırabilmek için gerek...