29 / 04 / 2024

Şanlıurfa Viranşehir yatırıma doyuyor!

Şanlıurfa Viranşehir yatırıma doyuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin Viranşehir'de hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceledi.




Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde eşit çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi Viranşehir'de  modern semt pazarı, yeşillendirme çalışmaları, halı saha, şehirlerarası otobüs terminali projelerini gerçekleştirdi. İlçenin kalkınması ve güzelleşmesi için projelerini hayata geçirmeye devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi ilçeyi hak ettiği konuma ulaştırmayı hedefliyor.


Şanlıurfa’nın sahip olduğu en önemli mekanlardan biri olan Hz. Eyyüp ve Hz. Elyesa Peygamber türbelerinde gerçekleştirilen çevre düzenlemesi, dış cephe çalışması ve yeşillendirme çalışmalarını da inceleyen Açar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin Türkiye'de bilinen ve kesin olan tek peygamber mezarının Eyyüp Nebi olduğunu ve bunun için camisi külliyesi aşevi ve çevre düzenlemesi ile devasa bir proje için talimat verdiğini açıkladı


Öte yandan Açar ve beraberindeki heyet, Ceylanpınar ilçesine geçerek burada yapılan çalışmaları inceledi. Açar, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede 20 dönümlük arazi üzerine  yapımı süren Katı Atık Transfer İstasyonu çalışmalarını denetledi.


Açar ve beraberindekiler incelemelerin ardından yapılacak olan projeler hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla başta Viranşehir olmak üzere kırsal ilçelerde hummalı çalışmalar yaptıklarını belirten Açar, tüm ilçeleriyle kalkınan ve güzelleşen bir Şanlıurfa'yı hedeflediklerini sözlerine ekledi.


 



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön