15 / 05 / 2024

Şanlıurfa Viranşehir yatırımları

Şanlıurfa Viranşehir yatırımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin Viranşehir'de hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceledi.

Şanlıurfa Viranşehir'e dev projeler!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde ayrım yapmaksızın çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi'nin Viranşehir'de hayata geçirdiği çalışmalar sayesinde ilçe halkının yüzü gülüyor.

Şanlıurfa Viranşehir'e 52.6 milyon liralık yatırım yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç yaptığı açıklamada "Viranşehir ilçesine 15 ayda yapılan yatırımları ilçe halkına anlatarak, "Viranşehir'e 15 ayda 52.6 TL'lik yatırım yaptık" dedi

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir'de hayata geçecek millet bahçesi projesinin detaylarını anlattı. Başkan Ekinci, 140 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan devasa millet bahçesi projesi için ihale yapılacağını açıkladı. 

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri ve TOKİ Viranşehir başvuru detayları...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 alt gelir projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 fiyatları ne kadar?

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap projesinde yer alan 95 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap projesinde yer alan 61 adet konut için başvuru dönemi sona eriyor.

Şanlıurfa Viranşehir yatırımları Haberi

Şanlıurfa Viranşehir yatırımları


Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde eşit çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi Viranşehir'de  modern semt pazarı, yeşillendirme çalışmaları, halı saha, şehirlerarası otobüs terminali projelerini gerçekleştirdi. İlçenin kalkınması ve güzelleşmesi için projelerini hayata geçirmeye devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi ilçeyi hak ettiği konuma ulaştırmayı hedefliyor.


Şanlıurfa’nın sahip olduğu en önemli mekanlardan biri olan Hz. Eyyüp ve Hz. Elyesa Peygamber türbelerinde gerçekleştirilen çevre düzenlemesi, dış cephe çalışması ve yeşillendirme çalışmalarını da inceleyen Açar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin Türkiye'de bilinen ve kesin olan tek peygamber mezarının Eyyüp Nebi olduğunu ve bunun için camisi külliyesi aşevi ve çevre düzenlemesi ile devasa bir proje için talimat verdiğini açıkladı


Öte yandan Açar ve beraberindeki heyet, Ceylanpınar ilçesine geçerek burada yapılan çalışmaları inceledi. Açar, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede 20 dönümlük arazi...