29 / 04 / 2024

urfa yatırımları

urfa yatırımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, altyapı çalışmalarında kullanılmak üzere sağlanan 194 Milyon liralık kredi desteği anlaşmasını imzaladı.

Şanlıurfa Karaköprü, büyükşehir ile değişiyor!

Şanlıurfa genelinde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü ilçesinde gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimleriyle ilçeyi modern bir kimliğe büründürüyor.

Şanlıurfa Hilvan şantiyeye döndü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilgili daire başkanları ile birlikte Hilvan'a giderek burada devam eden çalışmaları inceledi.

Şanlıurfa projelerinde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçmek için şehrin dört bir yanında sürdürdüğü yeni yol ve bulvar yapım çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdürürken, son olarak 2 Dalgeç'in (Köprülü Kavşak) yapımına başladı.

Şanlıurfa'daki tarihi çarşılar restore ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Balıklıgöl platosunda yer alan Tarihi Kapalı Çarşı ve Siverek'te bulunan Tarihi Kapalı Çarşı'yı tarihi dokusuna uygun bir şekilde restore ederek üst yapı ve meydan iyileştirme çalışmalarını tamamladı.

Nihat Çiftçi: Viranşehir'i yeniden inşa edeceğiz!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde gerçekleştirilen halk buluşmaları kapsamında Viranşehirlilerle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve Viranşehir'de gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattı.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Şanlıurfa'da sağlık yatırımları masaya yatırıldı!

Şanlıurfa'da sağlık yatırımları masaya yatırıldı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa' da yapılan sağlık yatırımları ve de Eyyübiye Devlet Hastanesi hakkında geniş kapsamlı bir toplantı düzenledi.

Şanlıurfa ulaşım yatırımları toplantıyla masaya yatırıldı!

Şanlıurfa şehir merkezindeki ulaşım yatırımlarının da ele alındığı toplantıda birinci çevre yolunun tamamlanması ve ikinci çevre yolunun yapılması konusu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç başkanlığında toplantıda masaya yatırıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

urfa yatırımları Haberi

urfa yatırımları


İller Bankası (İLBANK) ve Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ortaklığında Suriyeli sığınmacılar nedeniyle nüfusu ve ihtiyaçları artan 10 ile toplam 375 milyon dolarlık kredi sağlanmasına yönelik anlaşmanın imzaları atıldı.


Başkent Ankara'da düzenlenen imza törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yetkilileri olmak üzere fizibilite değerlendirme süreçleri tamamlanan 4 il temsilcisi katıldı. Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı iller için düşük faizli ve uzun vadeli kredi desteği anlaşmasında Japonya'yı ise JICA Türkiye Ofisi Sorumlusu Mayumi Endoh temsil etti.



DEMİRTAŞ: JAPON HÜKÜMETİNİ TEBRİK EDİYORUM

Başkan Çiftçi'nin ardından yaklaşımlarından dolayı Japon hükümetine teşekkür eden İl Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Demirtaş ise, "Bu buluşmada sınıra komşu illerde yaşamlarını sürdüren mültecilerin hayatlarına yönelik...