28 / 04 / 2024

Urfa projeleri

Urfa projeleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçmek için şehrin dört bir yanında sürdürdüğü yeni yol ve bulvar yapım çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdürürken, son olarak 2 Dalgeç'in (Köprülü Kavşak) yapımına başladı.

Nihat Çiftçi: Viranşehir'i yeniden inşa edeceğiz!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde gerçekleştirilen halk buluşmaları kapsamında Viranşehirlilerle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve Viranşehir'de gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattı.

Ceylanpınar projelerinde son durum ne?

Şanlıurfa Kent Merkezine yaklaşık 150 km uzaklıkta bulunan Ceylanpınar ilçesine hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi, İlçeye 20 bin metrekarelik park yapımını sürdürürken ilçelere mesafe tanımadan eşit bir şekilde hizmet götürüyor.

Urfa'da AVM'ye bilirkişi dur dedi!

Urfa Belediyesi'nin; yapmayı planladığı AVM, otopark ve cami inşaatı projesinin durdurulması için İdare Mahkemesi'ne yapılan itiraz sonucu tayin edilen bilirkişi heyetinin hazırladığı raporda projenin iptal edilmesi gerektiği kaydedildi.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

Urfa’da yer alan toplam konut stokunun yüzde 5’ini yarım kalan konutlar oluşturmakta...

Yüzyılın felaketi deprem afetinden sonra iki bini aşkın binanın ağır hasar aldığı Şanlıurfa’da yarım kalan konut projeleri yükseliyor. Şehirdeki toplam konut stokunun ise yüzde 5’ini yarım kalan konut projeleri yer alırken, kişiler yüksek maliyetler nedeni ile kaçak yapılaşmaya yöneldiği kaydedildi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Şanlıurfa Birecik’te 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarı ile resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Birecik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Şanlıurfalılara son dakika müjdesi! 1.000'e yakın yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte TOKİ Şanlıurfa projeleri detayları...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

Şanlıurfa'daki Eyyüpnebi Külliyesi inşaatında sona gelindi!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışır projeleri birer birer inşa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyüpnebi Külliyesi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'nin 2020 projeleri için düğmeye bastı.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

Urfa projeleri Haberi

Urfa projeleri



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçmek için şehrin dört bir yanında sürdürdüğü yeni yol ve bulvar yapım çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdürürken, son olarak 2 Dalgeç'in (Köprülü Kavşak) yapımına başladı.


Şanlıurfa-Diyarbakır Yolu istikametinde bulunan Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesi Kavşaklarında başlatılan Dalgeç çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Şehrin dört bir yanında çalışmalarımız devam ediyor. Şanlıurfa'nın trafik sorununu kökten çözeceğiz." dedi.


Şanlıurfa'nın trafik sorununa yönelik başlatmış olduğu çalışmalarla her kesimden takdir gören Büyükşehir  Belediyesi, başlattığı Dalgeçlerin yapım çalışmaları öncesi vatandaşların rahatsız olmaması için bölgede yeni trafik düzenlemeleri getirdi.


Dalgeçlerin yapımı kapsamında Büyükşehir Belediyesi ekiplerince bölgede modern tekniklerle başlatılan asfalt sökme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.


Konuyla ilgili gazetecilere bir açıklama yapan Başkan Nihat...